beküldve: 2010-03-28 22:15:14
(#1369) Válasz Horsee (#1367) üzenetére
Lumana
[ Addiktgyanús ]
Sehogy. Olvastam, szóval ismerem a végét. Sajnos azt kell mondjam, hogy amennyire zseniális az első 34 kötet, olyan borzalmas lett az utolsó 3. :( Na jó, azért "olvasható", de partiban sincs a korábban történtekkel. Majd meglátod.
Jaj ne! Most rám ijesztettél! Pedig eddig nagyon tetszik, és ha pont a vége lesz limonádé az elrontja az egészet.

Oké, nem erőszak a disznótor. Csak azt sajnálom, hogy rajtam marad. Az Eyeshieldből neked már nincs sok hátra. Nekem sajnos még "pár" kötetet kell beszereznem (7db van eddig, 2-t a conon veszek át, 1 beszerzés alatt és fontolok további 5-öt [11-15]). A Vagabondon még agyalok. Nem az a kérdés, hogy megvegyem-e, hanem, hogy milyen formában. :)
Jaja Eyeshielddel már csak az amcsi kiadást kel várnom és elvileg idén meglesz végig! Neked is hajrá hozzá! :)

Egyébként meglep, hogy lány létedre szereted a sportmangákat. Ismered a Cross Game-et? Ez is egy sportmanga (baseball). Nemrég olvastam, hogy a VIZ ki fogja adni év végétől (bár a franciáknál már majdnem ki is adták mindet). Bár az én igazi vágyam a Major lenne (szintén baseball manga - 75 kötetes T_T). Sajnos reménytelen.

A lányok nem szerethetik a sportmangákat? izgi! micsoda tiltott területre léptem Amúgy nemtom miért vok úgy oda értük, így alakult.
Nem mondod, hogy a VIZ megvette a Cross Gamet!? Nagyon lemaradtam... Imádom azt a mangát <3 Az összes Adachi Mitsuru mangát imádom. Párszor már gondolkoztam rajta h megveszem franciául, de szeretném ha Öcsikém is elolvasná, de az csak angolul megy sajna... pedig a francia kiadás szebb is, olcsóbb is és már csak 1 kötet és vége.
Major, ne is mond. Támogatom az ötletet! Majd olyan 10-20 év múlva amikor már nagyon fut a szekér valaki megveszi a jogokat hozzá. Türelmes vagyok :)
Amúgy ha baseball akkor még az Ookiku Furikabuttét szeretem nagyon, amellet h nagyon részletes a szabályok és a játékmenet bemutatásában a szereplők mind imádnivalóak! :3
 
lumana.wordpress.com