beküldve: 2010-03-29 09:48:59
(#1370) Válasz Lumana (#1369) üzenetére
Horsee
[ Megszállott ]
Jaj ne! Most rám ijesztettél! Pedig eddig nagyon tetszik, és ha pont a vége lesz limonádé az elrontja az egészet.

Sajnos igen. Éppen ezért szerintem ne olvass előre, haladj az amerikai kiadással.

Jaja Eyeshielddel már csak az amcsi kiadást kel várnom és elvileg idén meglesz végig! Neked is hajrá hozzá! :)

Szőrszálhasogatás, de: Idén "csak" 34-ig jut el a kiadás. Az utolsó (37.) kötet 2011 májusában jön ki. Bár tény, hogy az igazi vége a 34-es kötetnél van.

A lányok nem szerethetik a sportmangákat? izgi! micsoda tiltott területre léptem Amúgy nemtom miért vok úgy oda értük, így alakult.

Persze, hogy szerethetik, de nem hinném, hogy túlságosan jellemző lenne.

Nem mondod, hogy a VIZ megvette a Cross Gamet!? Nagyon lemaradtam...

Pedig de! Furcsállom is, mert baseball témájú manga eddig még nem nagyon jelent meg odaát. Októberben jön az első kötet, persze baromi lassan fogják kiadni, amerikai szokáshoz híven.

Imádom azt a mangát <3 Az összes Adachi Mitsuru mangát imádom. Párszor már gondolkoztam rajta h megveszem franciául, de szeretném ha Öcsikém is elolvasná, de az csak angolul megy sajna... pedig a francia kiadás szebb is, olcsóbb is és már csak 1 kötet és vége.

Szerintem a H2-t, Touch-ot, Jinbét, Rough-ot és gyakorlatilag az összes többit is elkezdheted felvásárolni franciául, ugyanis a Cross Game-en kívül reális esély nincs, hogy más is megjelenjen az USÁban. A Cross Game is kisebbfajta csoda. Ezt is csak azért vállaták be, mert nagyon friss. 80-as, 90-es évek Adachi mangáit tuti nem fogják kiadni. Erre még nagyobb összeget is tennék. Lévén a VIZ nemhogy Adachi, de más szerző 80-as, 90-es évekbeli művét nem kezdte el a közelmúltban. A H2 meg nem is rövidségéről híres, a maga 34 kötetével, de a Touch is 26 kötetes.

Major, ne is mond. Támogatom az ötletet! Majd olyan 10-20 év múlva amikor már nagyon fut a szekér valaki megveszi a jogokat hozzá. Türelmes vagyok :)

Áhh, előbb várom, hogy leessen az első piros hó. Még a franciák se vették meg, gyakorlatilag pár (japánhoz nagyon közeli) ázsiai ország kivételével sehol se jelent meg eddig. What a shame! A mit kéne kiadni... topikban már felvetettem, de nem hinném, hogy bevállalná bárki is. Egyrészt a témája, másrészt a rajzolása (bár nekem tetszik, de nem hinném, hogy a többségnek is) valamint a hossza (75 kötet) és eleve az, hogy kb 5 kötet kell, mire beindul, a többség meg 1-2 kötet után dönt a manga további sorsáról.

Amúgy ha baseball akkor még az Ookiku Furikabuttét szeretem nagyon, amellet h nagyon részletes a szabályok és a játékmenet bemutatásában a szereplők mind imádnivalóak! :3

Na ez nekem nem jött be. A szereplők idegesítenek. Tudtad, hogy a mangakája nő (ettől még persze lehetne jó, de szerintem sajnos nem az)? :)