34esnél vége? Eljutnak a Christmas Bowlra? Ilyen hamar!? Hm.. és mi van abban a maradék 3 kötetben?
El ne mond! Mostmár kivárom 
El ne mond! Mostmár kivárom 
Akkor fedje jótékony homály.
[...]bár lehet hogy inkább neten elolvastatom az Öcsémmel az egészet én meg beszerzem franciául a sorozatot!
Hehh, hát lehet, hogy jobban jársz.
Tudom, tudom, de egyenlőre nincsenek betervezve, még nagyon sok cím áll előttük a listán, plusz ha el is érek hozzájuk csak részletekben tudom majd megrendelni a sorozatokat, szóval addigis szurkolok, hátha kiadják angolul is őket.
Hát igen, nekem is van vásárlási sorrendem (az már más kérdés, hogy rendszerint mindig variálom az aktuális rajongás hevében.
)A rajzolással nem lenne baj, sztem elég shounenes, de a sztori elég hosszú, szal együtt kell érezni Goroval (jó néha engem is idegesít :P) vagy legalább a sportot szeretni kell ahhoz, hogy kitarts végig a mangával. Amúgy engem pont az első pár kötet fogott meg, azért olvasom, nézem még mindig
Jó lenne ha valamilyen európai kiadó venné a bátorságot és megvenné, esküszöm kapásból nekiállnék és megtanulnám a nyelvet! xD
Jó lenne ha valamilyen európai kiadó venné a bátorságot és megvenné, esküszöm kapásból nekiállnék és megtanulnám a nyelvet! xD
Múltkor én is erre gondoltam. :) Aztán meg arra, hogy beszerzem japánul és, mint a hieroglifa tanulmányozói leülök és addig nem nyugszom, míg ki nem találom, mit takar az a sok kana és kanji. :)
Ajj, még a főszereplőt megértem, hogy nem kedveled, Mihashi a kis vinnyogós, de a többiek olyan.. aww :3
Sejtettem néha hogy nő a rajzoló, a karakterek miatt, de a túl részletes játékmenetek mindig elbizonytalanítottak. Köszi az infót
Sejtettem néha hogy nő a rajzoló, a karakterek miatt, de a túl részletes játékmenetek mindig elbizonytalanítottak. Köszi az infót
Na igen, leginkább a főszereplő irritáló, de az olyan szinten, hogy elmegy az ember kedve az egésztől.