beküldve: 2010-05-15 23:34:02
(#205) Válasz vadooc (#204) üzenetére
Leon
[ Új arc ]
Akkor majd a jövőben le fogom venni a részeket, ha illegális nem szeretnék törvényt sérteni. Viszont azt megjegyezném hogy ez így igazságtalanság, nem értem miért nem adták ki DVD-n? Sokkal durvább horror filmeket kiadnak, akkor a DB-t miért nem?

Ez igazságtalanság hogy sokak csak illegálisan tudják elérni ezt az animét, mert arról senki sem gondoskodik hogy megjelenjen a boltokban. Én megvenném DVD-n az egész sorozatot, de így hogyan? Anno a videókazetták közül hármat beszereztem, még mai napig megvannak. Na meg a másik...Azt megértem hogy az anime joga a Japánoknál van, de a magyar szinkron az miért? Azt már magyarok készítették hozzá, gondolom a francia fordítás alapján. Azért a szinkronok véleményem szerint lehetnének a magyarok tulajdona is...Legalább ennyi maradjon nekünk

Másfelől pedig örülnék ha beszélnél az animaxos ismerősöddel, nagyon megköszönném, már azért is hogy mi a helyzet a Dragon Ball GT-vel? Hallottam hogy állítólag le akarják adni...Ha sikerül is leadni, aminek személy szerint nagyon örülnék, nem ártana elgondolkodni egy DVD kiadáson. Igaz, úgy vettem észre hogy a Z a legsikeresebb a rajongók körében, de azért szerintem a GT-nek is örülnének sokan.
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-05-16 00:04:14