beküldve: 2010-08-26 20:48:49
(#3389) Válasz Andicilin (#3386) üzenetére
Travis
[ Rászokóban ]
Igen, kiadták a sorozat első 3 kötetét 2-be gyúrva. A Maximum egy másik sorozat (tudjuk miért) külön licenszel, amit nyilván nem vett meg a Delta Vision, mivel a sima Trigun nem hozta várt eladásokat, és láthatod, hogy ezért nem is folytatják. Tehát a Maximumot bármely kiadó szabadon megveheti és forgalmazhatja itthon...

...és pont ezért írtam, és jön a képbe (ahogy lent is említettük) a Mangafan, mert minden itthoni kiadónak (talán a Fumaxt még leszámítva) elég rosszul áll a szénája, mivel a sorozataik nem fogynak, nincs elég bevételük a piacból, talán főleg azért is, mert ahogy te is írtad, inkább az animaxos sorozatok itthon amik kellendőek lennének, mert azoknak van itthon a legnagyobb felvevő piacuk - amiből rendes bevételek születhetnek.

Tehát ez a kiadó az, amitől elvárhatnánk sokan, hogy kiadjon egy olyan mangát mint a Trigun "folytatása", hogy bepróbálkozzon nyilvánvalóan kevesebb vevőkörü mangákkal, legalább az mellett, hogy kiadják az "enimekszenismenönarutótb lícstmegdetnototmegatöbbidivat animét". Ha már más kiadó nem teheti meg, mivel látjuk hová jutott az a pár évvel ezelőtti lelkesedés-manga-áradat.
És ez nem attól függ, hogy milyen az "arcuk", ezért is írtam azt amit.
 
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.