beküldve: 2010-08-27 14:00:49
(#3412) Válasz Travis (#3406) üzenetére
Rocky
[ Új arc ]
Vagy szerinted a Vad Virágok, a Mangattack vagy a Delta olyan kiváló helyzetben van? Aki szerint igen az menjen szemészetre.


Hát pedig, aki ilyen könnyen leírja őket, az nem igazán van tisztában a helyzettel. Nem mondom h repdesnek, de egyáltalán nincsen veszélyeztetett helyzetben a magyar manga piac. A felvásárlók hozzáteszem évről-évre bővülnek.
És hogy a kiadókra visszatérjek, igen a Mangattack bebukott magyarországi kihelyezésével, és nem is nagyon fáradoznak rajta, h visszahozzák magukat az élre, talán pár év múlva -ha jól tudom most nincs is emberük aki ilyenen dolgozna-, de az ő bebukásuk nagyban köthető ahhoz, hogy főleg amcsihű mangákat forgalmaztak, mint a star treck, vagy a holdfény.

Viszont én másról nemtok. A vadvirágoknak nagyon is jól mennek a mangáik, és emellett még képregényekkel is házalnak elég rendesen. A deltáról pedig tévhit, hogy leáldozóban van. Ezt csak az állítja aki szűk látókörű. A Delta egyáltalán nem csak mangákkal foglalkozik, ahogy sok kiadó, hanem ők készítenek játékokat, társasokat, kártyákat, könyveket, képregényeket. A manga csak egy kis részük, és így nem is várható el, hogy olyan gyakran mangákkal újítsanak be, hiszen ezeregy másból is kell kiadniuk.

Hát a Fumaxról pedig ne is beszélve. Folyamatosan dobálja ki a köteteit. Nem tudom te milyen oldalról nézed a dolgokat, de a mangapiac magyarországon sztem csak ezután indul majd neki komolyan, amikor megjön esetleg a következő generáció.

A neverending hírességekről pedig annyit, hogy ahogy én látom most az Árnybírónak, kb ugyanannyi rajongója lehet, mint a kiadás alatt levő Narutónak, holott az egyikkel televan a net, a másikról meg csak keresve találsz dolgokat. Nem lehet beskatulyázni a dolgokat ennyivel.
És ezt most úgy értettem, hogy a mangafan vásárlók között.
 
Hiába nézel mindig előre, ha folyton seggre esel...
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-08-27 14:04:19