beküldve: 2010-08-27 16:51:55
(#3415) Válasz Travis (#3414) üzenetére
vadooc
[ Megszállott ]



Ennyire azért nem kell magadat felhúzni, főleg nem ilyesmin, az nem egészséges.


Nem húztam fel magam, csak dokihoz mentem ma és eleve ideges voltam / izgultam. ^^" De szerencsére minden oké volt és két hét múlva megint megyek.


Lehet nem tetszik, ha valaki vészmadárkodik, de ez van, előbb-utóbb mindenki észre fogja venni.


Már most észrevehető hogy a mangafogyások csökkennek. Nem csak a nem japán címeknél, hanem a japán híres köteteknél is. Az is biztos hogy ha kijön végre a Hellsing és Árnybíró teljesen (vagy bármely más cím) az megdobja egy kicsit az eladásokat, de speciel ez a nem japán címeknél is érvényes.

A Mangattack-nál az is gond hogy ha jól tudom aki két ember foglalkozott vele, abból az egyik külföldön van (meló miatt), a másiknak is van valami magánéleti dolga vagy mi. Szóval ott tényleg kérdéses hogy mi lesz. Ha engem kérdeztek felesleges is kiadniuk bármit is ha minőségileg olyan ratyi lesz mint a Vörös kert 2. kötete. (pedig engem pont ez érdekel tőlük a legjobban)

Delta szintúgy mindig azt mondja hogy jönnek a további kötetek, de nincs rá bizonyíték hogy így lenne. Ráadásul ők több helyen is hibáztak szerintem. (akár említhetjük azt is hogy a két nagy cím köteteinek borítója milyen sz.rul néz ki)

Vad Virágoknál a napokban született az első gyermek, úgyhogy ott még kérdéses hogy mikor jönnek a folytatások. Egyrészt ez azért is nehéz, mert ha jól tudom maga az anyuka is segédkezett a kötetek elkészülésében. Szóval ha náluk késnek a kötetek akkor az nem amiatt van hogy nem akarják kiadni, hanem mert most más fontosabb dolgaik vannak. :)

Fumaxnál tény hogy visszavettek a kiadásból, hiszen csökkentették az éves példányszámot (tehát hogy 1 évben hány kötet jön ki), de ez főként annak köszönhető hogy nehezen lehet kisajtolni a terjesztőktől a pénzt. Meg persze ők is vállaltak be kockázatos köteteket, amik nem biztos hogy olyan jó választás volt.

 
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~