beküldve: 2010-09-20 14:41:27
(#40503) Válasz Yaven (#40488) üzenetére
Hanon
[ True shotafan ]
Ha a múlt őszi MondoCont, meg az Animekarácsonyt sem vesszük Connak, akkor ennyi erővel akár az összes vidéki Cont is csak "valaminek" lehetne tituálni. Attól még, hogy előbbek csak 1 naposak voltak, még ugyanazokat a programokat kellett összeszervezni. Szóval nem értem, hogy az miért ne lenne Con? A kevés ember miatt? Mert akkor a tegnap-mai MatCon sem Con.

Engem az őszi és téli inkább emlékeztetett egy nagyobb kirakodóvásárra, mint conra. Azt se tudom, milyen programok voltak, ha jól emlékszem vetítettek pár részt egy-két enimekszes animéből, meg áemwéket, aztán volt valami nem hivatalos koszpléj "verseny", ahol aztán mindegy volt, hogy azzal a ruhával eddig hol lépett fel, vagy hol fog még megjelenni a készítő. Ja meg karaoke, meg Csaba + co. beszélgettek érdekes dolgokról. Asszem.

A legjobb meg az lenne, ha a MAT belenyugodna a helyzetébe és megpróbálna együttműködni a Mondoval

Nem úgy volt, hogy éppen ez volt a terv, csak aztán MAT olyan szarul jött ki anyagilag a dolgokból, hogy inkább kiszálltak? Namindegy, ez is csak pletyka.

Amúgy, ha egy program jól van leszervezve, azt kapjuk a pénzünkért, amit várunk, akkor, mint részvevőknek, nem halálmindegy, hogy kicsinálja, micsinálja? rendezzék le ők, hagyjuk ezt*ásít*

Úgyvan.
Mondjuk itt a szervezőkre is szükség lenne, hogy ne legyen olyan, hogy "deezacsúnyarossz kiadó most nem jön" vagy fordítva "énidenemmegyek mertcsak", mert aztán ebből kezdődik el a fandomban is az ellenségeskedés.
De ezt a kört is már vagy hatszor leírtuk.

Emberek beszédességéhez meg nem tudok hozzászólni, eddig mindkét kis Mondós és összes MATos rendezvényen is ugyanolyan lelkesen válaszolgattak az emberek az "AZAPÜLSSMEGHONNANVAN?! " típusú kérdéseinkre.
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-09-20 14:43:15