beküldve: 2007-11-23 20:34:38
(#114) Válasz Csaba (#112) üzenetére
vadooc
[ Megszállott ]


1. egy laikus szerinted vesz mangát? aki soha életében nem hallott még animéről sem? esetleg ismersz is ilyen embert?


Meg fogsz lepődni, ők vannak többen. Az Alexandra toplistájának tetejére nem az 500 fős rajongói kemény mag viszi fel a mangákat (azok fele nem is veszi az átírás miatt), hanem a sokezer műkedvelő olvasó...




ezzel viszont nem értek egyet. aki még azt sem tudja h mi az az anime az nem fog mangát venni szvsz. nem azt mondom h az adott műnek a rajongójának kell lennie... főleg hogy az emberek többsége (az idősebb korosztályra gondolok ami nálam kb 30-tól kezdődik) nem igazán nyitottak az új dolgokra. pedig valljuk be h pl az Élni az nem éppen a fiatalságnak szól! (amiről még mindig az a véleményem h eszméletlen jó mű! nem mondom azt h dicsérlek titeket, mert ugye az h egy manga jó e vagy sem főként az íróján és rajzolóján múlik. de azért van benne szerepetek hiszen ti fordítottátok le magyarra.)

aki megszállott fan az szvsz veszi a művet. mármint elhatároztam én is h a Strawberry panic c mangát v novellát akármilyen nyelven is fog megjelenni megveszem. tehát nem elégedek meg azzal h megvan japánul. ha jól tudom jön ki angolul a novella és mintha a manga is, bár utóbbiban nem vok biztos. szal aki megszállott és dolgozik az biztosan veszi! ;) bár az is igaz h a SP csak két kötetes... ^^" meg így vok a Kannadzuki no miko mangával is. akármilyen nyelven jön is ki, ha netről beszerezhető akkor megkaparintom.
 
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-11-23 20:39:49