beküldve: 2010-12-28 17:06:32
(#156) Válasz Ootani Atsushi (#155) üzenetére
Andicilin
[ Addiktgyanús ]
Ami a játéktermit illeti, éreztem hogy valami kimaradt, mert azt vártam, hogy ők is lemérik magukat, de aztán kimarad..furcsa volt

Egyébként nem nehéz kitalálni, hogy nekik hány százalék jön ki.
Nekem az volt az furcsa, hogy az animében már nagyon az elején kiderül hogy tetszik Risának Ootani, és csomót próbálkozik, annyit hogy az már unreális. Lehetett volna hogy összejön Harukával vagy jobban kavar vele, vagy ilyesmi.

Ha a manga hosszát nézzük, akkor ott is viszonylag hamar kiderül...mármint Risa számára. Otaninak meg ott is idegesítően lassan esik le.
Igazából amit te mondasz az mind benne van a mangában is, csak kétszer olyan hosszúra nyújtva. Vagy inkább azt mondanám, hogy az animéből vannak kiszedve a nem hihetetlenül lényeges, de azért hangulat szempontjából fontos részek. Pl. Haruka nem támadja le így elsőre Risát, viszont sokkal gyakrabban, úgyhogy ezt így vonták össze.
Ami Kohorit illeti, Én még bedobtam volna az animében valami szerepleíró részt is, mert csak annyit tudunk meg róla, hogy hol dolgozik, milyen magas, és hogy Umibouzu (Jólírtam?)rajongó...

Sokkal több szerepe a mangában sincs. Azért van csupán, hogy lehessen féltékenykedni. Viszont a legvégén mindenkinek elmeséli az életét, vagyis mindenki kap valamilyen lezárást. Kohori szerintem kissé erőltetettet is, de hát ez van.
Ami még nagyon tetszett: Maity!!! Király volt bedobni egy ilyen karaktert, aki tanár, mégis ilyen emberséges...talán azok a részek voltak a legkidolgozottabbak amiben akciózik...egyszóval nagyon menőőő

Szerintem ő is csak a féltékenykedés miatt kellett. Először azt hittem, hogy nagy szerepe lesz, de aztán annyira mégsem volt az.

A 17. köteten még én sem igazodtam ki, de elvileg elolvastam mindent, ami benne lehet. A Plus 3 fejezet arról, mielőtt Otani és Koizumi találkoztak volna. A Final pedig 4 hónappal a középiskola befejezése után játszódik, s a főbb szereplők nyaralásáról szól. Ez csak egy fejezet, de van még egy fejezetszerűség, ami az anime készítését, szinkronizálását mutatja be. Amit pedig nem olvastam, mert nem találtam az egy teljesen különálló történet, a Deluxe, ami állítólag Koizumi öccséről szól.
 
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-12-28 17:06:58