beküldve: 2007-12-18 08:25:52
(#24) Válasz Hanon (#21) üzenetére
Horsee
[ Megszállott ]
Gyjiú..O.o
Hát ez nem tetszett. Az oké, hogy néhol követhetetlen, van ilyen (meg én lassú is vagyok ilyenekhez), dedede...most komolyan, a movie is ennyire fanszervízes volt?! O.o Ha nem olvasom el még az elején a végén (ehh x3), hogy a rajzoló egy nő, egyből férfira tippeltem volna. Ilyen melleket? Meg azért meztelenül? Nincs ott hideg? O.o Meg ugye mutatják alulról is a berendezéseit, szóval ebből nem volt hiány.
A másik, hogy hogy néz már ki?! Legalább egy icipicit nézhették volna a moviet, mert ugye többen már azt szokták meg... De ha ezt nem vesszük, még akkor is, önmagában tekintve is ronda. Jó, rajzolónő magyarázkodik a végén peppet x3 Most az egyszer elnézzük =P

Én nem úgy fogalmaznék, hogy ronda. Sokkal inkább egyedi. Nekem bejön. A mellméret meg nem szokott zavarni, hisz az eltúlzott méretek már-már a manga védjegyei, akár nő a rajzoló, akár férfi. Poénból tényleg nem volt hiány. Én biztos vevő leszek a következő kötetekre, bár sajna csak 2008 májusára készül el (eredetileg február-március környékén jött volna ki). Néhol tényleg kicsit zavaros a történet, de majd' minden manga ilyen. Később úgyis fény derül minden meg nem válaszolt kérdésre. Vagyis a legtöbbjére. (Remélem )