beküldve: 2011-05-29 20:11:19
(#42151) Válasz Nakamura-san (#42051) üzenetére
Souichiro
[ True mangafan ]
Ha valaki megy és lát Yume Nikki, vagy Crows, vagy valami abszurd, felismerhetetlen, érdekes koszpléjt, egy fotót hálásan megköszönök.

Szóicsiró Mester, képet elvárok, tessék fabulousnak lenni, meg dazzling ezerrel. Szurkolok, hogy felismerhető legyen a kosztüm, sörrel meg én fogok tartozni ha valaha összefutunk, mióta halasztom már.


Elnézést ezerszer,meg még tízezerszer,meg még sokszor,h Conon nem jött össze se a sörözés,se a "Szenttehén vagyok,én meg Szúicsiró vagyok" féle bemutatkozásos akármi.Legközeleb telószámot kő cserélni,úgy könnyebb lesz a kommunikáció conon.Na ja,ezt a hsz-t is jókor veszem észre,fasza.Jó,igaz,az elmúlt egy hónapban a csongrádi körös torkon festettünk egy kibaszott nagy nyaralót,így az este gépezés,meg fészbúkozás-mangafan fórumozás helyett alvással,meg pár B'z videjó nézegetéssel telt.De még mindig ritkán tudok főgyüni ide,majdelmúlik ez az időszak is,utána hátha többször nézek fel ide is.

Mondtammá,hogy ha minden jól megy (egyáltalán jó lesz-e az nekem,meg mennyire átbaszás az egész),akkor agusztustól egész december közepég Franciaországban leszek? Valami havi 500 ezer megmarad a fizetésből,meg minden faszom,ja és festeni kő.Nem mosogatni.
Jónak ígérkezik,mert lesz legalább miből félretenni Gibson Les Paul Goldtopra,meg Epiphone Les Paul Ultra FC-re.Előbbi 220,utóbbi 147 darab ezres.És az évek óta tervezett japán kirándulásos,B'z koncertet megnézős dologra is marad pár százezer talán.
 
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!