beküldve: 2011-07-12 21:39:09
(#42252) Válasz Háté (#42248) üzenetére
Souichiro
[ True mangafan ]
Egyszer dönt az ember valami jó dolog megvétele mellet és bmeg,nemhogy lebeszélnek róla,de még meg akarják mondnai,h mire költsem a pénzem.Jó,mi?


Miért, mit csinálsz vele, megsimogatod minden este, vagy mi?

Nem,kalapáccsal szétverem,majd a darabjait összerakom,mint a pázült.egész évre biztos lefoglalom vele magam,amolyan "neverending fun"! De várjál,van egy frankóbb ötletem,télen,amikor nagyon hideg lesz,odaadom az ingyenélőknek,h gyúccsanak be vele,ha fáznak,legalább jó cél érdekében áldozom fel a 200 rugót! A jószívűségem még a sírba visz egyszer.

Nem tudom, olyan nekem egy kicsit, mintha álomvilágban élnél.
Bárcsak igazad lenne...álmodni meg nem szoktam,csak ritkán,de akkor meg a fáradtságtól mindenféle baromságot.
Különben meg üdvözöllek a Mátrikszban,Nejó!
Szerinted komolyan mindenki képes kidobni 100-200k-t használt hangszerre?

Az engem hol érdekel? Nem azért, mert rohadék vagyok,de mit izgat engem más baja,meg kinek "mennyi pénze van és mire" kérdések tömkellege? Én sem mutertól,meg fatertól kérem rá a pénzt,viszont jobb célra használom fel,mintha ezt a pénzt majd elbaszná az ember fasságokra.Nukleáris pogácsaszaggatóra,fikakikapó kampókézre,stb.
De tudodmit? Ha véletlen igazad lesz és ráunok a gitárra és az a gitár neadjisten a Gibson lesz,lásd jó szívem,nekedadom ingyen,még mindig jobban járok,mintha valami idiótának eladnám tízezerrel...izé száznyócvanezerrel olcsóbban ^^
Láv end písz.


 
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2011-07-12 21:41:08