Tegnap este néztem az Ayakashi Ayashi-t, de sajnos nem hallottam. Legalábbis az elejét. Az egész anime alatt lévő hang elcsúszott kb. 1 perccel. Nagyon rossz volt. Így hát kénytelen voltam csak a feliratot olvasni és lehalkítani a TV-t, hogy nagyjából megértsem, hogy most ki beszél és mi történik. Ezért jó, ha egy anime feliratos. Az Animayosok a végén legalább egy reklámcsíkszerűségben megírták, hogy: "A hanghiba miatt szíves elnézésüket kérjük."
A tegnapi részen egyébként egy teljesen más epizód hangja ment. Szerintem ezért nem jó, hogy ha feliratos, mert általában azzal mindig gubanc szokott lenni az Animaxnál, de ebbe a témába nem akarok nagyon belemenni.
De erősen figyeltem, így nagyjából összeállt a kép.
A másik "üdvöske", a Blood+ nálam már erősen feledésre jelölt, akár milyen kitartó vagyok, de ez az unalomhalmaz még engem is kiüt. Ennyire elrontani egy különben jónak ígérkező sztorit...
Most már örülök, hogy csak hetente kétszer van. Akármi történik a második felében, nálam már csak max. 6-ot fog kapni, olyan "jól" sikerült eltolni az elejét. Gratulálok az alkotóknak. /Irónia vége.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.