beküldve: 2008-02-26 18:15:07
(#134) Válasz Sen17 (#133) üzenetére
Dr. Zsu
[ Új arc ]


öhm én nem akarok kötekedni de ez egy pöttyet cosplay-sznobosan hangzott Persze, hogy minden animekarakter jól néz ki, azért elég durva lenne egy mázsahúszas animefőhős nem? Meg ha megnézed japánban annyira más az étrendjük, hogy ott nem nagy kihívás soványnak maradni. De Magyarországon azért egy kicsit már a helyzet. Nem lehet mindenki modell-alkat, de attól még igen is cosplayelhet. Jó persze ha valaki tisztában van azzal, hogy kufibb, az azért ne öltözzön Szandónak, de miért ne húzhatna olyan ruhát, ami azért nem ilyen csöcski magamutogató valami. Főleg ha az illetőnek még tehetsége is van a kosztümkészítéshez. És most nem azért kötekedem, mert túlsúlyos vagyok és az önérzetemet sérted, de ha mindenki csak akkor cosplayelne, ha kottára megegyeznének a testi adottságai a választott karakterrel, akkor nem túl sokan cpznének, nem?


kicsit félre értettél engem nem ugy értettem h nem cosplay-ezhet ilyet szovalse mondtam...az étrend természetesen más életvitel minden..ég és föld egymáshoz képest.
a saját kedvére ugy öltözködik és arra probál hasonlítani az eber akinek csak akar.
nem súlytól függ hogy ki mennyire jofej .
de ha valaki verseny szerűen csinálja adjon a dologra .és azzal is teljesen tisztába vagyok hogy nincsen tökéletes ember de mindenkinek vannak addottságai és erősségei.
elismerem kicsit tul nagyvonalakba fogalmaztam meg előzőleg a nézetem
de én az a tipus vagyok aki kissé kritikus...bár énse vagyok tökéletes sőt bevallom csont soványse bár ez nemhiszem h rosz...
minden esetre elnézést ha valakit megsértettem előző hozzászólásommal