beküldve: 2007-04-17 11:47:56
(#22) Válasz Loona (#21) üzenetére
Parthenias
[ Gyalog ]
[/QUOTE]
Pfú, na őt hagytam volna ki az egészből. Mondja csak, aki úgy gondolja, hogy maradi vagyok, de nem szeretem az ilyen "minden sztoriba kell egy vicces karakter" hozzáállást, fölöslegesnek tartom és idegesítőnek. (plusz, eleve nem kedvelem a komédiát, komédiázást, ilyesmit - mozgóképen sem, filmen egyáltalán nem, mangában se)
Én gonosz módon igyekeztem nem figyelembe venni az illetőt, mikor olvastam: nehogy már elrontsa nekem itt az egészet

Pont a "nem lehet komolyan venni" mondatoddal írtál le mindent, amivel nekem bajom van ez esetben. Sajna mindent véresen komolyan veszek (bár ne tenném - néha elég önpusztító), meg maga a történet is komor, szerintem nem megy bele az ilyen.[/QUOTE]

Érdekes, hogy én is hasonló gondolkodású vagyok egyébként. Akin felhúzom magam, az a Bangdzsa, tőle kapok hányingert. Az Árnybíró amúgy is humoros helyenként, ahol kell, nem hiányzik még egy ilyen bezavaró tényező. Főleg úgy, hogy (eddig legalábbis) nem sok helyen volt rá szükség, teljesen fölösleges.
Edaniel viszont épp azért szimpatikus, mert elég komoly a történet, és lényeges karakter is. És a nyomasztó alaphangulatnak köszönhetően nem tűnik idétlennek, hanem tényleg színesíti a sztorit. Én így látom.
 
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."