beküldve: 2008-07-23 19:26:55
(#67) Válasz vadooc (#25) üzenetére
Micchan
[ Fordító ]
2. hmm. az egyik kiadó ügyvezetőjének a barátnője (és hamarosan élettársa) vok, szal ne mondd h nem látok bele a dolgokba! XD


Röviden: fogalmad sincs a dolgokról. Minden, amit írsz (és ahogy írod), erről árulkodik.

3. nem azzal van a gondom h mikorra van kiírva, hanem h ha megy a nyomdába 1 hónappal ezelőtt a DN és most onnan levették, akkor abból az következik h ki van nyomva a kötet. no problem ha egyszer-kétszer késnek a kiadványok! na de azért valljuk be h ebből nem jó rendszert csinálni... bár vkinek az az igénytelenség ha nem iggazzy japán mangát adnak ki, vkinek meg a folytonos késések. istenem, embere válogatja.


És láthatóan a pattogáson kívül nem veszed a fáradságot tájékozódni. A DN1 még mindig előkészületben van, és nem a megjelent kiadványok között. Nem került le a "nyomdába megy" listáról, de az állandó sávban -surprise!- csak egy borító fér el, ami történetesen a Kensin.

Eddig egyszer-kétszer késtek a kiadványaink. Te arról beszélsz, hogy sorozatosan csúsztatunk, és ezzel összefüggésben hazudunk. Azt hiszem egy magadba szállás, és minimum egy "elnézést kérek a hangnemért" kijárna.