beküldve: 2008-07-23 20:01:19
(#73) Válasz Micchan (#67) üzenetére
vadooc
[ Megszállott ]

Eddig egyszer-kétszer késtek a kiadványaink. Te arról beszélsz, hogy sorozatosan csúsztatunk, és ezzel összefüggésben hazudunk. Azt hiszem egy magadba szállás, és minimum egy "elnézést kérek a hangnemért" kijárna.


én azt mondom h a csúszásoknak van oka, és h nem lehet mindent a nyomdára kenni egyből. nem készültek el 5 nap alatt? akkor előbb kell leadni az anyagot! egyszer emiatt késtünk, másodszor nem esünk ebbe a hibába! csak az a baj h én nem úgy látom h ez történne... és ahogy látom nem csak én gondolom így. örülök h mások is látják és nem csak én.
és nem kérek elnézést azért mert negatív véleményem van a kiadóról. inkább tegyetek vmit azért h pozitív legyen! ;) HAJRÁ! ha másért nem legalább a bizonyítási vágy miatt, h "már csak azért is megmutatom, h időben ki tudjuk adni rendszeresen a mangáinkat"... kiváncsi vok h mikor juttok el odáig.
a hazudáshoz meg annyit h szerintem nem publikus az h miért is írtam ezt, de megvan rá az okom... szerintem Csaba is sejti... de ez már tényleg nem a nagy nyílvánosságra tartozik.
 
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~