beküldve: 2008-07-24 09:23:25
(#101) Válasz Lanwell (#100) üzenetére
vadooc
[ Megszállott ]

Vadooc: én értem a problémádat, csak kicsit arrogáns és nagyképű a hozzáállásod (minden trollkodás nélkül mondom ezt és nem azzal van a baj, hogy őszintén elmondod a véleményed - ez inkább becsülendő) és ezzel sokat veszítesz a mondandód lényegéből, talán többen ezért is értettek meg ilyen nehezen. A dolgokra való rálátásod kapcsán, meg annyit, hogy érezhető, hogy lövésed nincs a kiadásról. Az én barárnőm orvosit végzett, mégsem tudnám kiműteni a csőlátást a szemedből.


érdekes h akik igazán ismernek azoknak meg pont az a véleményük h önbizalomhiányban szenvedek. bár én úgy veszem észre, h akik nem tudják, nem értik v nem akarják érteni h én mit miért mondok azoknak nagyképűnek tűnök. igazán nem tudom én megmondani h nagyképű vok e, és szerintem ti sem hiszen nem ismertek személyesen. sok olyan barátom van aki azt mondta h teljesen másnak képzelt el (pl nagyképűség), aztán miután megértettem magam vele, megismert akkor már értette h mit miért csinálok. az már más h nem ért vele egyet. pl aki ismer az tudja h én minden kis szón fennakadok, de pl manga.hu fórumon Meglivorn erre gondolhatott amikor azt mondta h csak belekötök a MF mondanivalójában, amikor ez az én tulajdonságom, és nem csak azért mert a MF írta, hanem mert ez jellemző rám. hogy ha vki nem fogalmaz egyértelműen akkor rákérdezek h "hogy is van ez?", az már megint más h hevesen reagáltam, ami megint jellemző rám. rossz tulajdonságok, de néha nem tudom visszafogni magam. persze ez attól is függ h milyen témáról van szó, mert pl a postán mindig "irigyeltek" h milyen nyugodt vok, mert nem tudtak az ügyfelek felidegesíteni, de ha manga a téma akkor már más vok. szerintem más emberek is ilyenek h vmelyik témán egyáltalán nem húzzák fel magukat, mert nem érdekli őket, a másikon meg igen...

a csőlátást viszont megcáfolnám, mert előbb vok nagyképű mint csőlátó. az h ragaszkodok a véleményemhez az egy dolog, de ettől nem válik csőlátóvá az ember szvsz.
 
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~