beküldve: 2008-07-24 10:52:23
(#109) Válasz vadooc (#106) üzenetére
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]

Szóval... Vadooc, te tök jó fej vagy szerintem (bár nem olvastam vissza az összes hsz-t), ugye jól emlékszem, hogy anno veled üzleteltem a vaterán, mégpedig két Árnybíró kötet személyében? ^^


jaja, de azóta már nem veszem az ÁB-t, mert túl sok kiadvány van ami sokkal jobban érdekel, mint az.

zsebpénzre reagálva. tök jó h van ilyen. az én időmben (pedig nem vok öreg), vagy csak az én családomban (van még két tesóm) nem volt ilyen. úgy szerettem volna megvetetni a szüleimmel az SM-újságokat, DB-t, és a Video Girl AI-t, de mivel nem akartam ilyenekkel terhelni még a szüleimet ezért csak az SM újságok jártak, de arra elő is fizettünk annó. szal tök jó h egyesek havi 4000ft-ot kapnak. én kb havi 1000ft-ot kaptam, de azt se kézhez, hanem a szülők vették meg nekem az újságokat. mégis túléltem a dolgot, nem értek azzal egyett h csak azért nem adjuk ki normális ütemben a mangákat, csakhogy mindenki mindent megvehessen. persze a kiadónak az lenne a legjobb, hiszen jobban fogyna a kötet. de ha így áll a dolog akkor nagyon meggondolom h még a rövidnek(!) számító sorozatokat is vegyem... mert azért valljuk be ha kisbabám születik akkor nem szeretném a pénzemet a mangákra költeni, amik kb 2 év alatt simán kijöhetnének ha tartanák az ütemet. dehát ez van.


ÉS ezzel a hsz.-el mit akartál így átfogóbban közölni? Azt, hogy azért mert neked régebben nem vették meg ezeket az újságokat ebből a keserűségből adodóan hisztizel itt?

I don't really get it...maybe, my fault

 
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.