beküldve: 2008-08-06 20:48:18
(#264) Válasz scarcrow (#263) üzenetére
v3g374
[ Rászokóban ]
Mivel úgy vélem inkább ide illik...

Koszi, teljesen jogos.

Nem ertetted mivel kezdtem a mondandom. A film mint medium nem osszehasonlithato a kepregeny mediumaval. En fogalmaztam tul kacifantosan? Ez esetben bocsi.

Bocs, de szamomra a kepregeny dinamikaja az ami a legfontosabb egy kepregenyben. Ha nem ez volna nem is olvasnek kepregenyt csak animaciot neznek.
Oke maradjunk a bleachnel. A felsorolasaid valoban helyesek ez mind klise, sok helyen elofordultak mar ezek a vonasok. De, ugye en azt mondtam, hogy nem nagyon lehet egy olyan muvet alkotni(manapsag), ami ezektol mentes. Ebben azt hiszem meg is egyeztunk. Te a bleachbol ezeket a momentumokat ragadtad ki, de a bleach nem csak ezekbol all, lehet hogy az sztori alapveto felepitese egy leragott csont, de ha ez igy van akkor valoszinuleg ad valami mast, valami pluszt, amit te peldaul nem is vettel eszre, mert az teged nem kot le.
Ezert is kezdtem ugy az eszmefuttatasomat, hogy jujj ez egy nehez tema. Nehez, mert olyasmirol beszelunk, ami erosen szubjektiv. Nekem egy Picasso kep egyaltalan nem muveszi, nem kreativ, megis sokaknak o a geniusz a kepeivel. Igy talan ertheto, hogy picit elbeszelunk egymas mellett, es ezert nehez zold agra vergodni.