beküldve: 2008-08-22 23:21:24
(#90) Válasz Nagashi (#86) üzenetére
The Exiled
[ True mangafan ]
Ehhez kivételesen értek Együtt pizzázni szerintem kicsit fura, nekem az útközben ehető hordozható pizzaszelet szimpatikusabb :) Egyrészt mert nem túl nagy, másrészt mert nem kell sem egyeztetni, se semmi, ráadásul egymás mellett gyaloglás közben nem kell olyan vészesen ügyelni a szép evésre (Elég komoly probléma) És igyekezz inkább uzsonnaként időzíteni a kajálást, mert ha megvárod vele a naplementét, megéhezhet megint.. Utána fagyi/jégkása oké, de ne közvetlenül utána (nagyon nem jó a gyomornak) séta a városban örök klasszikus, de igyekezz ne főutcákon, hanem sikátorról sikátorra járkálni vele, elhagyatottabb, csendes (de nem szemetes) helyeken járkálni. Mondjuk nemtudom hol laksz, de győr belvárosában elég sok van, jót lehet lébecolni ott kézekézbeh'. Időnként le lehet (időnként fel is hozhatod, hogy leüljünk e) ülni parkokban, az tök jó, én már háromórás parkbanüldögéléseket is tartottam Ott könnyű beszélgetni.
Csaj, füves helyre, az jó. De naplementét nyáron elég sokáig kell várni Ja, és már leüléskor közel helyezkedj hozzá. elég gáz, ha akkor csúszkálsz meg mocorogsz közelebb felé, mikor jönne a hangulat. Ennyit tudok javasolni.

Leti: Elhívnak diszkóba? Már bocs de képzelem a csákót..

Hát...van e1-2 ilyen elhagyatottabb hely,de nem sok.Hachi: Sry de attól félek nem vagy a korosztályom De amgy nem is a közeljövőre nézve tervezem hanem inkább szeptember fele.A nagy kérdés egedül az hogy ki jönne el épp velem?Nem vagyok túl népszerű a lányok körében jajna (Amgy nekem is sok eszem van hogy ilyen helyen vitatom ezt meg)
 
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"