Nagyon örülök ehhez a hozzáálláshoz, és szerintem dolgozhatnánk együtt. Még ugyan a weblappal odáig nem sikerült eljutnom, hogy hogy lehet megcsinálni ezt a regisztrációs dolgot, ami azért lenne jó, hogy könnyebben számon lehessen tartani, h melyik manga kié.
De ez a nyelves dolog nem rossz, én is gondolkodtam rajta, és az angol meg a német nekem is fekszik (angolul társalgási szinten simán beszélek, németből érettségiztem, most japánul tanulok). Ez a többnyelvű dolog azért is lenne jó, mert akkor a körülöttünk levő országokból is lehetne csábítani a mangakákat...
Teljes mértékig benne vagyok az együtt dolgozásban
A honlapról kicsit mesélhetnél részletesebben(akár itt, e-mailben, msnen, ahol neked jó), érdekelnének az elképzeléseid, terveid.
A többnyelvűség meg tényleg csak az előnyünkre válhat, (én mindkettőből 5-ösre érettségiztem, szóval nem jelent akadályt) ha egy kis országból akarsz elindítani valamit nem árt ha nemzetköziben gondolkodsz
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.