beküldve: 2007-07-05 23:41:30
(#325) Válasz Arishima (#324) üzenetére
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Kinyílik a liftajtó és a bérgyilkos a másodperc tört része alatt felméri a terepet. Balra egy ajtó , jobbra egy ajtó, szemben egy kétszárnyú ajtó."Ez az!"-közben rákiált a biztonsági ember:
-Hé, ide nem mehetsz be!
-Tudom.-mondja neki majd bőrkesztyűs kezében megcsillan még egy altató tű. Két méterről a fickónak ugrik, majd mielőtt az felfogta volna, hogy mi történik a nyakába vágta a tűt. A biztonsági pár másodperc alatt összerogyott. Megfogta a fickót és behúzta a jobbra lévő szobába, majd felvette az öltönyét és a napszemüvegét. Kiment a szobából, egyenesen át a duplaszárnyú ajtón. Kb. 10 őr volt a szobában. Higgadtan elsétált közöttük és bement a maffiózó irodájába:
-Ki adott engedélyt arra, hogy bejöhet?-kérdezi a főnök.
-Bocsánat, még új vagyok.-miközben ezt mondta, egy fojtózsinórt vett elő észrevétlenül a zakójából és a vezér mögé lépett.
-Nem emlékszem, hogy mosta...-de nem tudta folytatni, mivel egy fojtóhúr szorította meg a nyakát. A bérgyilkos olyan erővel szorította, hogy a férfi felemelkedett a földről, aztán egy reccsenés kíséretében eltört a nyaka."Itt végeztem"-aztán kiment a szobából, mintha semmi nem történt volna. Visszavette az öltönyét és lement a lifttel.Közben meglátja Arishimát:-Mi történt?-kérdezi, miközben úgy álla lány elé, hogy senki ne lássa meg, hogy megsérült.
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-07-05 23:42:55