beküldve: 2009-02-13 16:04:22
(#11301) Válasz Yaven (#11298) üzenetére
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Nem baj az, ha hosszan írz, legalább van mire válaszolni/van miről beszélni.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Ahogy olvastam a hsz-edet, olyan ismerősnek tűntek a leírtak... Mintha már hallottam volna ezeket valakitől. És akkor beugrott! Az egyik volt osztálytársam is volt már Tunéziában, és zintén hasonlókat mesélt például a kereskedőkről. Hogy eléd ugranak és mindenfélét karattyolva megpróbálják rádtukmálni az áruikat.
Arról viszont nem mesélt - talán azért mert fiú... - hogy ilyen nyomulósak a kintiek. Mondjuk ezen kívül is hallottam már arról, hogy az arab férfiak ilyenek. (Tisztelet a kivételnek. )

Nekem sajnos nem kellett elutaznom, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe kerüljek... Azt hiszem a múlt héten... vagy az előtt? Tök mindegy.
Kérdeztem valamit egy ellenőrtől a Deák téri aluljáró mozgólépcsőinél. Kezemben volt a jegytömböm, amit kikapott a kezemből, és az egyszerű kérdésemre, vontatottan, túlcifrázva kezdett válaszolni. És közben... - ÁÁÁH, ha rá gondolok kiráz a hideg még most is... - ... míg jobb kezében a jegytömböm tartotta, a baljával elkezdte simogatni a kezem. Egy ilyen köpcös kis alkesz pali volt, az orra olyan borvörös... Mint egy gnóm vagy nem is tudom mi... Szegény barátnőm csak állt mögöttem, és hallottam, ahogy megrökönyödve nyög egyet. A pasi meg csak mondta-mondta a magáét. Nyúltam a jegyeim felé, de ő elhúzta. Ott álltam, sakkot kapva. Nah aztán abbahagyta a dumát, és végre visszaadta a jegyeket, erre én megfogtam a barátnőm kezét, és lesiettünk a mozgólépcsőn. Fhuhh, úúúgy fel kellett volna rúgni, de nem akartam, hogy megbűntessen. Áhh... grrr...

A két turista típustól én is ki lettem volna akadva, szóval értelek.

Remélem tényleg repülhetek ősszel. Ha minden bíztatás ellenére is nagyon fogok izgulni, beveszek néhány xanaxot...