Ugyan, miért nevetnénk ki? Sailor Moon nagyon jó.
Shoujo animéből / mangából még nem írtam soha ficet, de SM igazán jó anyagnak tűnik. Olyan világban játszódik, amibe az ember szívesen belemerül.
Wah...
Na az ilyenektől égnek áll a hajam...
OC-k szerepeltetését meg nem igazán tudom megérteni. Az ilyen ''átkerültem X fandomba és szerelmes lett belém Y karakter'' ficek ismertetőjén meg megtanultam átnézni, így már bosszanatani sem tudnak. De komolyan, nem hiszem el, hogy ezeket valaki képes komolyan gondolni...
Miért, miért kellenek OC-k? Elismerem, néha tényleg szükség van rájuk, na de főszerepben? Kérdem én, kit érdekelnek Itachi és Sakura tündibündi lányának kalandjai? ...
Shoujo animéből / mangából még nem írtam soha ficet, de SM igazán jó anyagnak tűnik. Olyan világban játszódik, amibe az ember szívesen belemerül.A japán szavak használata áltlában nem zavar, ha ésszerű határorkon belül tud maradni az író, meg ha tudja, hogyan kell leírni őket pl. tegnapi Kuroshitsuji ficben "Bo-chan"... bah... 

Wah...
Na az ilyenektől égnek áll a hajam... OC-k szerepeltetését meg nem igazán tudom megérteni. Az ilyen ''átkerültem X fandomba és szerelmes lett belém Y karakter'' ficek ismertetőjén meg megtanultam átnézni, így már bosszanatani sem tudnak. De komolyan, nem hiszem el, hogy ezeket valaki képes komolyan gondolni...
Miért, miért kellenek OC-k? Elismerem, néha tényleg szükség van rájuk, na de főszerepben? Kérdem én, kit érdekelnek Itachi és Sakura tündibündi lányának kalandjai? ...
9/28 NEVER FORGET