beküldve: 2007-07-23 14:47:58
(#121) Válasz Hanon (#120) üzenetére
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Látja a fényszórókat és kétségbeesetten kúszik tovább. Érzi, hogy nem menekülhet. Az alkohol erősebbé tesz. Gondolja, miközben csuklik egyet. Hirtelen valami keresztülhajt a hátán. Szerencsére nem esik baja, köszönhetően az egyik különleges bárnyíró képességének. Az alkohol megkeményítette testét. A fényszóróhoz tartozó valami megállt és egy emberszerű árnyékféle lépett ki belőle. A bárnyíró hallja amint ezt kiáltja:
-A francba! Ez már a tizedik a héten.
Ezután elhomályosodik a tekintete, de még hallja, hogy mi történik körülötte. Az a valaki megfogja a karját és húzni kezdi. Egyszer csak megáll. Főhősünk egy pillanatra kinyitja a szemét és látja, hogy az alak egy csomagt. Szóval egy cso-mag-tra. Ááá hagyjuk gondolja magában, aztán ismét becsukja a szemét. Hirtelen koppanás hallatszik a fején, amit az alkoholnak köszönhetően alig érez, közben ennyit hall:
-Csukódj már le.
Hirtelen még egy koppanás, aztán minden elsötétül. Nem, nem ájult el először ő is azt hitte, de aztán rájött, hogy a bárnyírók nehezebben veszítik el az eszméletüket, mint az átlagos alkoholisták. A fényszórós izének a hátuljába került. Legalább nem kell kúsznom. Fut át a gondolat a fején és mellé egy idióta vigyor társul a sötétben, majd csuklik egyet.
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-07-23 14:48:49