beküldve: 2007-07-23 22:35:29
(#125) Válasz Hanon (#124) üzenetére
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]

Hanon, kedves! Egy ideje már nem szerepjátszok. Kicsit sok volt belőle mostanában. Egyébként neked is ki kéne próbálni és rájönnél, hogy nem is rossz.



Főhősünk már vagy 2 órája csurgat. Erre csak a bárnyírók képesek. Mikor végez, rájön, hogy nem csak elöl kellett könnyítenie magán, hanem hátul is. Na mindegy. Ezzel már elkésett. Kicsit szédölög, aztán lehuppan a fűbe. Legalább nem fázik az ülepe. A szagot meg már megszokta. Ahogy így üldögél, rájön, hogy szomjas. Leveszi hát a hátáról a 3 literes soha ki nem fogyó boros flaskát és elkezdi betermelni a tartalmát. Jajj, de szédülök. Azzal fogja magát és kiadja a reggelit. De aztán rájön, hogy nem is reggelizett. Akkor meg mi ez? Ááá...nem érdekes. Inkább gyakorlom a borosüveg használatát.
-Egy bárnik...egy nyárbíró. Nem, nem egy nyikbár...őőő.. egy bárnyíró iszik előttetek. Zárásként, pedig belehúz a flaskába. Mikor mindez megtörtént, az üveg tartalma kiemelkedik és alakot ölt. Megjelent az RKK.
-T-ti részegek. Hozz...*hikk*...hozzatok nékem kajjját. Zabálnom kell.-mondja mindezt elképesztő eleganciával.
-Jja, és kénnne egy új ga..gap..gatya.
mikor ezt kimonta, rájött, hogy bárnyírói jogara még mindig kint hűsöl. Megpróbálja megfogni, de három van belőle.
-A ffennébe. És mmárr elküldtem az Rkuk..RKK-t.
Hirtelen az út mentén egy fényszóró jelenik meg. Ebból kettőt lát, tehát ez valami motor vagy micsoda. Egy nő száll le a motorról...
Vajon segít-e neki vagy elrohan, amint meglátja a bárnyírót ilyen szagos és magamutogató állapotban?
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-07-23 22:45:52