Sziasztok mindenkik!
1. *azbesztet húz* Szerintem komoly volt
2. Szerepjáték sokféle van - biztos találnánk megfelelőt a társaság (egy részének) ízléséhez.
3. Röhögni fogsz, ha azt mondom, hogy van olyan szerepjáték, ami kifejezetten támogatja a mesélővel való szellemes szembe szegülés?
Igen, éppen ezt javasoltam a legutóbbi találkozó után a Fórumtalálkozóban
1. Nem veszek mindent halálosan komolyan.
2. Lehet én is fáradt
3. Személyeskedtem volna? mad_channak "beszóltam", hogy lehet ám visszaolvasni is, wakkának meg a két egymás utáni állítása közötti "apró" eltérésért - de itt azért ennél jóval durvább dolgok is röpködtek
4. Ezt alaposan átgondoltad?
Hidd el, hogy van olyan szabályrendszer, amit öt perc alatt teljesen el tudok magyarázni!
Simán!
Miho:
Te szegény... *buksisimi*
Kipróbálod, aztán ha nem jön be, akkor többet nem csinálod.
Ezért vetettem fel, hogy viszek társasjátékot (az ugyanis eleve több emberes móka), és azt hiszem Bence is ezért vetette fel a szerepjátékot. Szóval a szándék nálunk is megvan.
Szerepjátékozás?!?.........ez ugye csak poén volt Lehet, hogy más társaságban megoldható lenne, hogy komolyan vegyük a dolgot, vagy legalább a szabályokat betartsuk, de itt? Bocs, hogy ezt mondom, de tuti én leszek az első, aki kigúnyolom a mesélőt -ehhez nagy tehetségem van.
1. *azbesztet húz* Szerintem komoly volt
2. Szerepjáték sokféle van - biztos találnánk megfelelőt a társaság (egy részének) ízléséhez.
3. Röhögni fogsz, ha azt mondom, hogy van olyan szerepjáték, ami kifejezetten támogatja a mesélővel való szellemes szembe szegülés?
Amúgy én se arra gondoltam, hogy mikor összegyűlik 10+ fő, akkor kivágom az egyik vaskos szabálykönyvet az asztalra, aztán kiselőadást tartok a szabályokról, a világról meg a mesélői nünükéimről...
Mi lenne, ha mindenki kitalálna valamit; azt megosztaná velünk a Fórumtalálkozó topicban, majd szavaznánk?
Igen, éppen ezt javasoltam a legutóbbi találkozó után a Fórumtalálkozóban
Bence meg komolyan vette, és javasolt is - az már csak hab a tortán, hogy az ötlete spec. tetszett nekem is.
alister: Nem kéne mindent olyan halálosan komolyan venni. Sokszor olyanokon akadsz ki, amit félreértettél. Meg ez a személyeskedő vitatkozás sem illik egy jogász tanonchoz. Tessék elővenni a humorodat, mert különben csak az idegeskedés lesz.
1. Nem veszek mindent halálosan komolyan.
2. Lehet én is fáradt
ami ugyan nem mentség, de magyarázat
de azért ez a sokszor kissé túlzásnak tűnik.3. Személyeskedtem volna? mad_channak "beszóltam", hogy lehet ám visszaolvasni is, wakkának meg a két egymás utáni állítása közötti "apró" eltérésért - de itt azért ennél jóval durvább dolgok is röpködtek
hát még a fórumtalálkozón!
Szóval nem értem, mire gondolsz...4. Ezt alaposan átgondoltad?
Azzi:
1. nem mindenkinek kell hozzá 2 óra
Nem bizony....nekem minimum 3 óra kéne hozzá Hidd el, hogy van olyan szabályrendszer, amit öt perc alatt teljesen el tudok magyarázni!
Az alapvetés meg pofonegyszerűek: elképzelsz egy karaktert magadnak és az ő bőrébe bújva hozol döntéseket a mesélő által vázolt szituációban. Ehhez meg csak fantázia és beleérző képesség kell.
ez a bebetonozás már szinte modern művészetnek számít
Simán!
Miho:
Innen, haldoklásaim kellős közepéről...
Te szegény... *buksisimi*
Szerepjáték: Sosem próbáltam még, és azt hiszem nem az én játékom lenne. Bár én szinte mindig mindenre ezt mondom, aztán a végére belejövök...
Na látod! Kipróbálod, aztán ha nem jön be, akkor többet nem csinálod.
Van is erről egy vidámparki anekdotám, de már így is annyit írtam...
De ahogy Yaven is, én is igazat adok abban, hogy jó ötlet kitalálni valami programot az evészeten-ivászaton kívül.
Ezért vetettem fel, hogy viszek társasjátékot (az ugyanis eleve több emberes móka), és azt hiszem Bence is ezért vetette fel a szerepjátékot. Szóval a szándék nálunk is megvan.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."