beküldve: 2009-03-31 13:42:56
(#19321) Válasz alister (#19315) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
Kedves Alister!

Nem kell minden megszólalást támadásnak tekinteni. Evvel a szerepjátékos dologgal meg még mindig nem békéltem meg. Engedd meg, hogy legyen ellenvéleményem, még ha fiatalabb is vagyok nálad.
Amúgyis próbálkozni sem érdemes velem vitatkozni, mert úgyis enyém az utolsó szó! (Makacs gyerek vagyok )

Na de most komolyan. Vedd úgy, hogy ellene szavaztam a dolognak. Tudom, hogy több vállfaja (vállfája -Fisi tudja) is van a szerepjátékoknak, de az ilyennel nem lehet, mint program számolni. Márpedig azért, mert vagy összejön, vagy nem. Ha pedig valaki fanatikus azt fogja mondogatni, hogy de ez a program, ezért ezt kell csinálni, akkor hazamegyek. Volt már ilyenben részem, nem kérek belőle többet. Azt is gondold meg, hogy azok, akik kiesnek nem fognak tudni mit csinálni...vagy akkor jön a képbe a társasjátékozás?
Ezért nem szavazok erre.

Amúgy meg nem fogom pontokba szedni a mondanivalóm, mert nem akarlak megbántani. Csak azt vedd észre kérlek, hogy sokunknak nagyon kezd elege lenni ebből a civakodásból. Ha tetszik, ha nem, tény, hogy ezeket sokszor (2 nap alatt kb. 10 igenis soknak számít) a te félreértéseid és szabályokhoz ragaszkodásod generálja. Sokszor mások hülyesége, az is igaz. Lehetsz fáradt, de más is. Ha azt várod, hogy mi ezért elnézzük a te "félrelépéseidet", akkor te is tegyél így.

Összefoglalva: Megkérném az összes fórumos otakut, hogy kicsit vegye "játékosabban" az ide írtakat.

új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-03-31 13:59:23