beküldve: 2009-03-31 14:45:21
(#19326) Válasz Yaven (#19321) üzenetére
alister
[ True mangafan ]
Kedves Yaven!

1.Nem tekintek minden megszólalást támadásnak.

Ezt a tiédet sem annak tekintem. Talán csak egyszerűen elbeszélünk egymás mellett, nem?

2. Valami félre értettél a szerepjátékkal kapcsolatban. Ez nem erőszak, nem kényszer, nem eldöntött dolog, csak egy javaslat volt Bence részéről, amivel történetesen egyetértettem (ami semmi ennél többet nem jelent). Ha kettőnkön kívül más nem akar játszani, akkor nem fogjuk erőltetni

Itt a fórumon is csak azért agitálok mellette, mert szerintem ez egy jó dolog, aminek nagyon sok szép élményt köszönhetek, és szeretném, ha nektek is részetek lenne ilyenekben. De az istenek óvjanak, hogy bárki szerepjátékra kényszerítsek. Az olyan, mintha fegyvert nyomnék a fejetekhez, hogy érezzétek jól magatokat - abszurdum.

3. Már hogy a hóviharba ne lehetne ellenvéleményed? Sőt, ha van, akkor hangoztasd is! Hiszen a fórumtalálkozó célja az, hogy mindenki jól érezze magát. Az életkor meg csupán egy állapot (viszonylagos öregségemen én is inkább kesergek, semmint lelkendezem).

Btw: ha Morduknak (mint a legfiatalabb aktív fórumozónak) lesz valamikor egy ésszerű, a köz javát szolgáló, konstruktív, példaértékű, előremutató vagy csak szimpatikus javaslata, akkor azt is támogatni fogom, és egy hülyeség akkor is hülyeség marad, ha én, Csaba vagy bárki más mondja. Szó sincs tekintély alapú érvelésről.

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

4. Ellenszavazat iktatva, bár az indoklás részét nem egészen értem. Ezen az alapon bármely program felvetését meg lehet torpedózni.

Minden olyan, hogy vagy összejön, vagy nem. A rámenezés is lutri volt, a teaház is, a Japán Nap meg a kocsmázás pláne. Mindegyik jól sült el, de erre előtte semmilyen garancia nem volt.

5. Hogy ne essen ki, aki eljön: ezt legkönnyebben úgy lehet kivédeni, ha előre megbeszéljük a programot. Így az, aki az adott elfoglaltságot (rámenezés, szerepjáték, teaházazás, társasozás, táncpadozás, séta a Városligetben, mozizás, Vidámpark, játékterem, kocsmázás, anime-maraton, kirándulás a hegyekben, közös conozás, stb) rühelli vagy csak nincs hozzá kedve, az akkor nem jön el. Szerintem senki sem fog megsértődni, ha valaki nem jön el az ő kedvenc programjára.

Legalábbis én biztosan nem fogok.

Szóval csak szervezés kérdése az egész, amiben tény, hogy még van mit fejlődnünk, de azért a legelső fórumtalálkozókhoz képest már így is mérföldeket haladtunk, már szvsz.

6. Azért szedem pontokba a mondanivalómat, mert így (számomra) jobban strukturált és átlátható, már írás közben is, és könnyebb nem lineárisan válaszolni - szóval nem értem, miért bántana meg, ha te is így tennél.

Ha esetleg te érezted bántónak, hogy így válaszoltam/válaszolok, akkor sajnálom, nem ált szándékomban.

7. Visszaolvastam az elmúlt pár napi hozzászólásaimat, és egyszerűen nem értem, mire gondolsz az én félreértéseim alatt. Egyszerűen éppen fáradt voltam, amikor megszóltam mad_chant (lehetett volna sokkal finomabban is, ez tény), amiért ismét bocsánatot kérek. De ez nem félreértés, inkább túlzott reakció.

8. A szabályokhoz ragaszkodás... na jó, ez egy nagyon hosszú téma lenne, és amúgy se idevaló. Maradjunk annyiban, hogy míg bizonyos keretek között rugalmas és alkalmazkodó vagyok, bizonyos más esetekben nem. T.Í.J. Jöhetnek a kövek.

9. Ami a játékosságot illeti: meglátásom szerint általában azért nem a komolyság uralkodik a fórumon...

Parasikoly kapitány: Ó, a KAMB! metál!

A fenti link elkészítésének mente:
1. Kijelölöd a linkként használni kívánt szöveget,
2. rányomsz a Link gombra,
3. az első [L]-be beírod a címet így: [L=<cím>]
4. és kész is.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-03-31 14:51:24