Hmm...Érdekes gondolat.
És nagyon is valószínű, hogy szászke-kun jönni fog. Előbb vagy utóbb.
De, szvsz ekkora pusztítást ne fog okozni, mint Pein. Végtére is ez a faluja. Sakura elmondja majd neki, hogy mennyire fájt neki, mikor elment Konohából. Persze ez nem hatja meg Sasukét. Aztán jön a mi kis rókakölykünk és elkezdődik az eksön.
De, szvsz ekkora pusztítást ne fog okozni, mint Pein. Végtére is ez a faluja. Sakura elmondja majd neki, hogy mennyire fájt neki, mikor elment Konohából. Persze ez nem hatja meg Sasukét. Aztán jön a mi kis rókakölykünk és elkezdődik az eksön.
Én nem vagyok annyira biztos benne, hogy Sasuke le akarná rombolni Konohát. Igen, tényleg ezt mondta, végülis emiatt kellett meghalni a családjának, ugyanakkor a bátyja emléke is elég erős benne, és a bátyja mindent feláldozott Konoháért (és érte). Ha ezután Sasuke lerombolja a falut, a bátyja áldozata lesz hiábavaló, és Madara elgondolása szerint történnének a dolgok. Végülis a háttérben végig Madara mozgatta a szálakat, úgyhogy ha Sasuke valakit hibáztatni akar, inkább Madarát kellene. És szerintem Sasuke át is lát ezen annyira, hogy ellene forduljon, és Madara ellen meg csak akkor lehet esélye, ha elhiteti vele, hogy egyetért vele, és a falu ellen megy. És szerintem Sasuke pont ezt csinálja.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。