beküldve: 2009-07-31 20:59:19
(#2055) Válasz Nagashi (#2038) üzenetére
Hella
[ Rászokóban ]
Az a baj vele, azért nem mangának termett történet, mert szinte az egész belső monológ vagy a monológ magyarázata nélkül értelmetlen részlet (pl a zokni).
Így az egész illusztrált próza lesz, lesznek érdektelen képek, mellettük szöveggel, egy egész képregény ilyenekkel elég unalmas lesz, túl sok szöveg esetén az olvasóban meg megfordul a gondolat, hogy ne ugorjon át "unalmas részeket" (Ami rossz.).


Teljesen értem mire gondolsz, nekem is ez volt először a bajom az írássommal, és ezért halasztgattam az adoptálást. (Ha láttad a dátumon, 2008 septemberében írtam.) De akkor légyszíves mond meg nekem, mit értessz te az alatt, hogy "kicsit elveszek belőle és kicsit teszek hozzá".

De melleseleg, biztosan olvastál már sok-sok oneshot, eldondolkoztató, kicsit prózás mangát. Hogy említsek egy párat: The Girl´s Winter, Dark eyes, Mado. Tehát meglehet oldani az írásom átültetését.

Nekem nincs semmi bajom veled, többször írtál eddig értelmes hózzászólást, mint rosszat. De ki vagy te, hogy ennyire fenn hordod az orrod. Ahogy Kiome-nek írtad, te mennyire ott vagy a képregény témában, kicsit felhúzott.

Végül: Kérlek ne beszélj le a terveimről! Ameddig úgy gondolom, hogy építő kiritikával tudsz ellátni, felőlem a földig is legordhatsz, de le ne beszélj semmiről. Egyszóval túl makacs vagyok. XD