beküldve: 2009-07-31 23:36:22
(#2071) Válasz Nagashi (#2066) üzenetére
Kiome
[ Addiktgyanús ]
De igenis az olvasó kapja el a művész gondolatritmusát, mert akkor adjuk át az érzést, mint egy festményben, vagy egy versben:
Minden embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban, és akinek szép a lelkében az ének az hallja a mások énekét is szépnek./Arany J./
Lehet hogy te csak olvasod ezeket a képregényeket és ilyen szemmel nézed őket,ahogy most leírod.. és ez szerintem rossz lehet..
A novelláról:olvastam én már olyan mangát amiben egy helyben kucorgott valaki és csak gondolkodott, de elolvastam mert érdekeltek a gondolatai, lehet hogy Ő nem érzi elégnek az írást , szüksége van arcokra, arckifejezésekre...
azzal sem értek egyet továbbra sem,hogy ilyet írtál mert 2 oldalla leírtál..te azt írtad,hogy olvashatatlan, érthetetlen és elkapkodott a 2 oldal, de tudod egyáltalán hogy miről fog szólni? szerintem nem, és én nem mernék ilyeneket írni a te műveidről, míg utánna nem olvastam, de kérdem én:ha téged az én művészetem annyira nem érdekel,hogy utánna sem olvasol,hogy akarsz nekem építő kritikát adni??
És ezzel le is zártam a vitát remélem.Amúgy nem akarok vitázni veled, csak nem ismered a műveket, se a művészt, pedig ha ezt akarod csinálni(kritika írás segítés,mint szakértő) akkor nyitottabbnak kellene lenned.
Én azért rakom fel ide a friss műveimet, hogy aki belenéz, kedvet kapjon megismerni engem,Hirot, Ukashagit, Takahashit, amit csinálok, nem azért, hogy hirtelen 3 képből ilyen kritikát adjon.
És Andzsinszan igazad van a buborékokkal,de nem jövök ráfele hogy kell ebben bubit csinálni és továbbra se tudok szépen írni...szerintem sosem fogok.
Nagashi a te kis ikonod tényleg idegesítő a Drawn Togetherben de a kedvencem,úgyhogy eddig is béke volt. Remélem.. és nem állítalak be tudatlannak de ugye te se gondolod hogy itt mindannyiunktól többet tudsz...feltéve ha nem te vagy a kis bigyó, mert ha mégis, az azért nagyon vágta a dolgokat...akkor nem szótam semmit...
 
Kiome/SEn Arashi
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2009-07-31 23:47:55