Kedves Misu!
Megtudlak érteni teljes mértékben. Még ott is, hogy nem tudod ott hagyni mert szereted.
De abban nem vagyok biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Szerintem ha csak veszekedtek (még ha csak apróságokon is, amik értelmetlennek tűnnek) akkor nem kéne folytatni. Ha dobott az egyik nap, és másnap már vissza akarat hozzád menni, akkor az szerintem nem érdemel meg téged. Ez gerinctelen egy tett volt.
Mindazon által neked illetve nektek kell döntenetek, hogy megpróbáljátok-e folytatni. Ez teljes egészében rajtatok áll, vagy bukik. Valószínűleg (fiú létemre) én is így éreznék mint te és nem akarnám elengedni. Ez valahol teljesen rendjén is van, hiszen az emberek többségének nem az a célja, hogy a kapcsolatai véget érjenek...
De ha jobban átgondolja az ember, józan fejjel, szerintem arra jutna, hogy tovább kell lépni. Én ezt javasolom neked.
Amúgy a lányok nem feltétlenül viselik nehezebben. Ez nem törvényszerű. Ismerek nem egy lányt, aki ellenpéldaként szolgálna és fit, aki pedig olyan mint te. (pl én is nehezebben viselem az ilyen dolgokat... nah mindegy)
Szó ami szó... bunkó volt, mások is azon a véleményen vannak, hogy it is the end....
Ülj és higgadt fejjel hozz egy jó döntést!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!