Na jó abba hagyom az okoskodást mielőtt strébernek könyveltek el aki órákig tudna beszélni a Blue-Techről
Már késő.
Am. meg én a szekrényem tükörsima oldalára próbáltam felragasztani a szintén nagyon fényes (és drága ) poszteremet, de ez a kombó nem tetszett a rágószerű izének. A cellux viszont nem ártott meg a papírnak.
Hárdteknó: a falaimon a wallscrolljaim vannak; azoknak rendes szög kell, de nem szívesen kalapálnék semmit a bútorzatba^^
szerk: a neptun-ínyenceknek szól a következő történet az elmúlt fél órámról.
Elégedetten ülök a számítógép előtt azt gondolva, hogy végre minden órám rendben fel van véve, amikor véletlenül rákattintok a neptun gombra. Na gondolom üsse kő, megnézem. 3 új üzenet. Na itt már kezdett gyanússá válni a dolog. Megnézek 2-t, rendben van. A harmadik viszont arról értesít, hogy mivel én nem vettem fel, ezért felvették nekem a Design I. tárgyat. wtf? Megnézem, nincs benne a tantervben, magyarán elvileg szabadon választható tárgy lenne. Viszont leadni meg nem merem. Utánanézek, hogy mikorra vette fel, látom, hogy csak tárgyra van jelentkezés, kurzusra viszont nincs. Megpróbálom az erre alkalmas gombbal a legmegfelelőbb időpontot bejelölni, de kiírja ez a **** hibaüzenetként, hogy már jelentkeztem. De mikorra? Arrgh. Mielőtt még végképp elveszteném a maradék eszemet, gyorsan lejelentkezem, mejd visszajelentkezem időpontra. De ó miért kell ezt ilyen bonyolultan megoldani???