Hát nagyjából egyet értek de:
Ha már pontozás akkor nekem legyen 7/10
Ja és látom megvetted a mangát. Az milyen?
A pók megcsípi Stevet rész elég hülyeség volt, és nekem bejött az Annie-s verzió, mert mi az már, hogy a fél iskolán át üldözi azt a szerencsétlen piroskék pókot egy seprűvel, amikor meg először látta tisztára berezelt tőle, javíts ki de azt hiszem a könyvben is félt. Ráadásul a könyvben csak ők ketten meg Annie tudták hogy egy pók csípte meg senki más, még az orvosoknak is hazudtak, itt meg az egész iskola + mindenki a filmben kábé tudja hogy mi történt. Kicsit lehetett volna felnőttebb a film, pl Sam szétcincálása a farkas által vagy berakni azt a csajt akinek tényleg leharapta a kezét nem csak azt a hülyét akinek visszanő... De ez érthető mivel a fiatalabb korosztály számára is nézhetővé akarták tenni. De az a pár másodperc amikor azt hittem lesz benne vér, és a csajnak tényleg leharapta a kezét az csodálatos volt. 10 pontos. Pár másodpercig.
Valamint a kis kék törpék aranyosak voltak, de mi az már, hogy elvileg név nélkül élnek a kicsaj meg odaszól neki....
a kedvenc részemet, a Larten szülővárosa alatti csatornarendszerben való bolyongást egy az egyben kivették, Morlough hülyén hal meg, kb a sorozat végét hozták az elejére.
De most már csak azért is kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle folytatásként, vajon lesz-e vámpírhegy és halál próbái, de ha lesznek is biztos ilyen lightos és csak megégettem magam meg nekem jött egy vaddisznó verzió lesz. Vér nélkülözve.
Ezen felül ha shoták lettek volna benne sikítva rohanok ki a vetítőteremből és megfojtom magam. Ez az egy plusz pont benne, na meg az a pár másodperc....meg Evra kinézete xD
Valamint a kis kék törpék aranyosak voltak, de mi az már, hogy elvileg név nélkül élnek a kicsaj meg odaszól neki....
a kedvenc részemet, a Larten szülővárosa alatti csatornarendszerben való bolyongást egy az egyben kivették, Morlough hülyén hal meg, kb a sorozat végét hozták az elejére.
De most már csak azért is kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle folytatásként, vajon lesz-e vámpírhegy és halál próbái, de ha lesznek is biztos ilyen lightos és csak megégettem magam meg nekem jött egy vaddisznó verzió lesz. Vér nélkülözve.
Ezen felül ha shoták lettek volna benne sikítva rohanok ki a vetítőteremből és megfojtom magam. Ez az egy plusz pont benne, na meg az a pár másodperc....meg Evra kinézete xD
Ha már pontozás akkor nekem legyen 7/10
Ja és látom megvetted a mangát. Az milyen?
egyébként most esett le hogy te lány vagy xD Így már érthető ez a shotafanság
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?