Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán musicalek
Oldalak:
1
beküldve: 2013-03-07 22:27:55
(#8) Ami musicalakat eddig én láttam... nos, azok szörnyűek voltak, és nagyon jókat nevettem rajtuk. A hozzászólásaitokat elnézve, valószínűleg én pont a rosszakat fogtam ki.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Japán musicel kategóriában én csak egy animét ismerek, a Nerima Daikon Brothers-t.
Az nagyooon jóóó
Az nagyooon jóóó
Azt én is nagyon szeretem.
at the end,we all die alone
beküldve: 2010-04-16 22:38:56
(#6) a Bleach sem lehet rosz, azt is megnézem majd.
Én Kuroshitsuji musical-t (fekete komornyik) néztem vagy két hétig, a szereplők tényleg kitettek magukért és készül a 2.musical. Nincs magyar fordítás. :(
Én Kuroshitsuji musical-t (fekete komornyik) néztem vagy két hétig, a szereplők tényleg kitettek magukért és készül a 2.musical. Nincs magyar fordítás. :(
Célozd meg a Holdat - még ha el is hibázod, a csillagok között landolsz.
beküldve: 2009-11-28 22:35:27
(#5) Japán musicel kategóriában én csak egy animét ismerek, a Nerima Daikon Brothers-t.
Az nagyooon jóóó
Az nagyooon jóóó
Az tényleg jó!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-06-04 11:20:50
(#3) Japán musicel kategóriában én csak egy animét ismerek, a Nerima Daikon Brothers-t.
Az nagyooon jóóó
Az nagyooon jóóó
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-09 14:58:21
(#2) Ugyan lényegében semmi tapasztalatom nincs a címben említett műfajjal kapcsolatba. De egy filmet azért ajánlanék az érdektődőknek. Mégpedig a The Happiness of the Katakuris c. nagysikerű opuszt Takashi Miike rendezésében. Az uriember ismerős lehet azoknak akik nyomon követik a kortárs japán film hullámait. Ezért is beszélhetünk egy érdekes darabról...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-05-09 14:48:05
(#1) Kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen topik megengedett-e ^^.
Ha nem akkor fenyegessenek meg statárális kivégzéssel, én jól elfutok, és akkor be lehet zárni, köszönöm.
Szóval musicalek terén meglehetősen egysíkú tapasztalataim vannak, mert igazi japán történelmi musicalt, mint amilyenek többnyire hazánkban vannak, nem láttam még.
Viszont egyre több animés musical bukkan fel (egyre jobb srácokkal a főszerepekben, LOL), és hát... ezeket nem hagyhatja a mezei fangirl rápillantás nélkül :3.
Bár többnyire a Prince of Tennis musicalekkel kapcsolatban mozgok otthonosan (szám szerint tizenhárom letudott előadás van, ebből tizenkettőt már ki is adtak DVD-n), de volt szerencsém a Bleach Rock Musical részleteihez (hamarosan végignézhetem az elsőt teljes egészében), az Air Gear Musicalhez, a Sailor Moon musicaljeinek részleteihez.
Természetesen a japán színészpalánták új musicales generációja felbukkan másban is: sima színpadi játékokban (pl. SWITCH, vagy a másik Switch, aminek hosszabb a címe XD), illetve a Japánba hamarosan másodjára kilátogató Broadway darabban, a Pippinben.
Érdekelne, hogy ki mást érint még a téma, mert lassan egy évre visszanyúló tapasztalataim azt mutatják, hogy teljesen másképp viszonyulnak az egész színiélethez, mint mi magyarok, és érdekes diszkussziókat lehetne erről folytatni ^^;;.
Ha nem akkor fenyegessenek meg statárális kivégzéssel, én jól elfutok, és akkor be lehet zárni, köszönöm.
Szóval musicalek terén meglehetősen egysíkú tapasztalataim vannak, mert igazi japán történelmi musicalt, mint amilyenek többnyire hazánkban vannak, nem láttam még.
Viszont egyre több animés musical bukkan fel (egyre jobb srácokkal a főszerepekben, LOL), és hát... ezeket nem hagyhatja a mezei fangirl rápillantás nélkül :3.
Bár többnyire a Prince of Tennis musicalekkel kapcsolatban mozgok otthonosan (szám szerint tizenhárom letudott előadás van, ebből tizenkettőt már ki is adtak DVD-n), de volt szerencsém a Bleach Rock Musical részleteihez (hamarosan végignézhetem az elsőt teljes egészében), az Air Gear Musicalhez, a Sailor Moon musicaljeinek részleteihez.
Természetesen a japán színészpalánták új musicales generációja felbukkan másban is: sima színpadi játékokban (pl. SWITCH, vagy a másik Switch, aminek hosszabb a címe XD), illetve a Japánba hamarosan másodjára kilátogató Broadway darabban, a Pippinben.
Érdekelne, hogy ki mást érint még a téma, mert lassan egy évre visszanyúló tapasztalataim azt mutatják, hogy teljesen másképp viszonyulnak az egész színiélethez, mint mi magyarok, és érdekes diszkussziókat lehetne erről folytatni ^^;;.
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
Oldalak:
1