Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bolondok Aranya
beküldve: 2008-04-23 20:25:27
(#17) Ékes bizonyítéka, hogy szoktam shoujo-t olvasni, hogy olvasom a Bolondok aranyát. Igazából húgom kért meg, hogy vegyek neki mangákat (nem is olvassa őket) Con-on (szerencsére adott pénzt). Nem tudtam, mi lenne a megfelelő, gondoltam az első 2 kötet a Grimm-mesék mangával jó lesz. Aztán én olvasom őket. Az első kötetet kiolvastam, most a 2. felénél járok. Penny-nek nagyon igaza van. Nálunk ugyanez a helyzet. Sajna.
beküldve: 2007-10-16 13:53:19
(#16) Decemberben jön ki kint a 2. kötet. Nálunk vajon mikorra lesz meg akkor?
Addigis a borító (most büszke vok, mert rájöttem hogyan lehet képet belinkelni )
Addigis a borító (most büszke vok, mert rájöttem hogyan lehet képet belinkelni )
lumana.wordpress.com
Hát úgy láccik megdőlt az elméletem..
A Dramacont meg már ajánlottuk a másik topikban!
A Dramacont meg már ajánlottuk a másik topikban!
lumana.wordpress.com
Nem akarok senkit megsérteni ezzel, de szerintem eddig ez az egyik legrosszabb magyar kiadású manga. Egyszerűen már az alaptörténet felidegesít, a grafika pedig nekem abszolút nem nyerő. De nyugalom, az utolsó helyen nálem mindig is a Házi Ninja és az az űrhajós valami fog állni ^_^
Nekem tetszik a Házi Ninja, mert én az ilyen nagyon meséket szeretem. (lehet, h 15éves vagyok, de agyilag a 6-ot sem haladom meg , lehet, h a kistesó miatt van) Az űrhajós IZÉÉÉÉ-t pedig én is nagyon utálom. Ami még úgy nem tetszik az Usagi Jojimbo vagy mi a frász, meg a Warcraft, amin még gondolkodom, h mit gondoljak róla az a Dramacon meg a Nyári srácok.
A beszélő szerencsesüti...
Az az űrhajós izé, meg a Házi ninja tényleg vmi förmedvény... De nem akarok ezzel megbántani senkit, nekem személyszerint nem tetszik. ^^"
Az "űrhajós izé" és a Házi Ninja nálam már a rajzolással elbukott. Ezen kívül a történet sem valami extrém. Ezeket kár volt kiadni.*szerintem*
Igen, kár hogy ezeket adták ki, helyettük vehettek volna valami mást is sztem..
Én átlapoztam mindkettőt, csak kiváncsiságból, de sztem a rajzolása egyiknek sem egy főnyeremény, a történet pedig nagyon suta.
Még olyan szórakoztató, nevessünk egy kicsit olvasmánynak se jók, mint a Bolondok Aranya.
Remélem senkit sem bántottam meg, de aki elolvasta sztem kb ugyanezt gondolhatja..
lumana.wordpress.com
Az az űrhajós izé, meg a Házi ninja tényleg vmi förmedvény... De nem akarok ezzel megbántani senkit, nekem személyszerint nem tetszik. ^^"
Az "űrhajós izé" és a Házi Ninja nálam már a rajzolással elbukott. Ezen kívül a történet sem valami extrém. Ezeket kár volt kiadni.*szerintem*
beküldve: 2007-06-02 10:18:40
(#11) Hát tény és való, hogy nem valami eredeti, de aranyos. A rajzolása pedig nekem tetszik, főleg az, ahogy a csajszi megtervezi a ruháit. De végül is igen, ízlések és pofonok... ^^
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Nem akarok senkit megsérteni ezzel, de szerintem eddig ez az egyik legrosszabb magyar kiadású manga. Egyszerűen már az alaptörténet felidegesít, a grafika pedig nekem abszolút nem nyerő. De nyugalom, az utolsó helyen nálem mindig is a Házi Ninja és az az űrhajós valami fog állni ^_^
Persze izlések és pofonok. Én spec nem sértődök meg, nem fogunk ölre menni
Azt elismerem, hogy a története nem valami egetrengető, jön a világvége sztori, de sztem egy ilyen kis semmiség is kell néha-néha.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-02 00:34:42
(#9) Nem akarok senkit megsérteni ezzel, de szerintem eddig ez az egyik legrosszabb magyar kiadású manga. Egyszerűen már az alaptörténet felidegesít, a grafika pedig nekem abszolút nem nyerő. De nyugalom, az utolsó helyen nálem mindig is a Házi Ninja és az az űrhajós valami fog állni ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-02 00:22:22
(#8) Jaja, az egyik legjobb rész a könyvben
Meg, hogy csak azért lép be a faölelős klubba, hogy Blake-t idegesítse!
Meg, hogy csak azért lép be a faölelős klubba, hogy Blake-t idegesítse!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-01 20:29:02
(#7) Szerintem is Blake-kel fog összejönni. Az tök jó volt, amikor Blake odaakarta adni neki a rózsát, a csaj meg mindig mást csinált...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Nekem is tetszett Szerintem tök jó volt. Már várom a folytatást, de sajna az csak jövőre lesz, mert külföldön sem jelent még meg a második kötet.
Jövőre??? Az nagyon messze van!!
Én nem bírom ki addig. Reméltem, hogy ez is kijön a többi folytatással együtt olyan szeptember-november környékén. Még lehet esélyünk, ha gyorsan kijön külföldön a második kötet.
Amúgy ez az egyik kedvencem a frissek közül, nagyon tetszik, hogy a lányka ilyen talpraesett. Csak az idegesít, ahogy a cuki Blake-kel hogyan bánik. De a végére tuti összejönnek
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-05-18 19:51:42
(#5) Nekem is tetszett Szerintem tök jó volt. Már várom a folytatást, de sajna az csak jövőre lesz, mert külföldön sem jelent még meg a második kötet.
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Nekem is tetszett ez a manga, főleg az ötletes ruhák miatt...
Én abból egy párat meg is akarok csinálni. Ez a stílus engem a spanyol tanárom stílusára meg az enyémre emlékeztet...
Na igen, én a cicás ruhát szeretném megcsináltatni...
Nekem is tetszett ez a manga, főleg az ötletes ruhák miatt...
Én abból egy párat meg is akarok csinálni. Ez a stílus engem a spanyol tanárom stílusára meg az enyémre emlékeztet...
A beszélő szerencsesüti...