Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Golden Boy
Én cak ismerem úgy-ahogy a Seiyát.De legalább képben vok,hogy mi az xD
A neven Oe Kintaró,huszonnyolc éves vagyok és az egyetemi tanúlmányaimat félbeszakítottam,hogy a valós életben tanuljak meg dolgokat. Szegény Kintaro,a valós élet jól megtanítja xD
Az első részben,amikor a bicikliszerelő papát megtámadja 2 maffiózó kinézetű figura,Kintaro bekeményít,majd elmegy a két krapek mellett és ennyi. xD Kész,behaltam. Vagy amikor a WC ülőkével elkezd szeretkezni,az haláli volt
Az "éttermes" rész,amikor a kiscajnak udvarol egy mafiózós beállítottságú faszi,Kintaro vhogy bejut a szobába...ezt látni kell!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-04 19:57:07
(#30) rajongó vagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ja értem
Saint Seiya,na ezt is ismeri még vki?
beküldve: 2010-01-04 19:30:42
(#28) úgy értem nem fognak leadni egy ecchit ennyi adásidővel a hátuk mögött egyelőre... bár örülnék neki. mint a Saint Seiyának is, de ez már egy másik történet
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
hát mivel viszonylag új adó nem hiszem hogy egyhamar sor kerül rá
De ennyi erővel a Golden Boy nem számít friss animének,az Animax meg elég friss sorozatokat is lead...
De sajna kicsi rá az esély
beküldve: 2010-01-04 19:19:19
(#26) hát mivel viszonylag új adó nem hiszem hogy egyhamar sor kerül rá
Az Animax nyugodtan leadhatná.
beküldve: 2010-01-04 19:10:23
(#24) Jó kis ecchis, rövid anime. De ettől függetlenül jó Sokat szakadtam rajta. Akkora marhaság xD Nagyon hülye ez a srác XD Nem tudnám elképzelni magyar szinkronnal, de persze lehet, hogy egyszer láthatjuk majd ott is.
”私は青空をみるのが好きだ。”
Jaj Golden Boy, de szeretem...főleg az úszós jelenetet
Kész xD
Bár az első rész sem volt semmi.
Az Animax mért nem adja le a Golden Boy-t?
beküldve: 2010-01-02 13:41:41
(#22) Jaj Golden Boy, de szeretem...főleg az úszós jelenetet
beküldve: 2010-01-02 13:25:19
(#21) Akit érdekel a képregény eredeti az leszedheti a [Link]-ról a fórumba regisztrálva. Jelenleg a hetedik kötet végére értünk ha minden igaz, így lesz mit olvasgatni annak akit érdekel. Sajna a scannelő fazon iszonyat lusta, viszont a beíró/retusáló (én) szépen dolgozik...
beküldve: 2010-01-02 11:42:55
(#20) hmm..nem lehet rossz
lehet én is ráveszem magam és megnézem
lehet én is ráveszem magam és megnézem
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-02 09:32:37
(#19) A jó öreg Golden Boy,még ennyit szakadni rajta... xD
Hát aki kitalálta,nem semmi figura lehetett
Kintaro meg vmi eszméletlen egyéniség.
Hát aki kitalálta,nem semmi figura lehetett
Kintaro meg vmi eszméletlen egyéniség.
Mivel manapság egyre több animét adnak ki újra,a mangát jobban követve,na a Golden Boy-nál is megcsinálhatnák ugyanezt és az összes kötetet képernyőre vihetnék.FMA-nál már sikerült,akkor a Golden Boy-nál miért ne lehetne megoldani?
Szerk: Souichiro 2010-01-02 09:33:18
Nézd is meg haláli bár azért korhatáros 16+
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Moderátor 2009-07-29 11:01:23