• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Love Hina
Oldalak: 1
beküldve: 2013-03-03 01:41:56
(#15)
JaakuHebi
JaakuHebi
[ True mangafan ]
nem az én mûfajom

at the end,we all die alone
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-08-02 21:17:37
(#14)
Kál
Kál
[ Rászokóban ]
én most kezdtem el olvasni a mangát de nekem nagyon tetszik
poénok nagyok benne ( Keitaro nagyon béna )
érzelmi szálak is tetszenek maga a történet nagy : )
régen nézni szerettem volna animében de nem nagyon találtam
és most újra előjött aki tudna segíteni az lécci írjon már üzenetet, hogy mégis hol tudnám nézni magyar felirattal oO

beküldve: 2008-07-02 10:37:02
(#13)
kelyon
kelyon
[ Új arc ]
Elolvastam 5-6 fejezetet belőle,de a manga annyira nem komikus,mint maga az anime.A történet tartja a mangához magát,de a látvány jobban kihozz a poénok élét

A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-04-20 21:01:58
(#12)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Talán vezsem majd a fáradtságot, hogy megnézzem azt az 52 fejezetet.

beküldve: 2008-04-20 19:05:23
(#11) Válasz Sakamoto Riku (#10) üzenetére
Echiko
Echiko
[ Rászokóban ]
Én nem ismerem a Love Hina-t, de magyarul nem is akarom, van így is elég "pénztárcaromboló" kiadvány.

A manga.hu oldalán 52 fejezet le van fordítva.

A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-04-20 18:36:41
(#10)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Én nem ismerem a Love Hina-t, de magyarul nem is akarom, van így is elég "pénztárcaromboló" kiadvány.

beküldve: 2008-04-20 11:52:21
(#9)
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Az animéről már nem lehet mit írni, olyan volt, amilyen. (Én speciel a manga verziót jobban szeretem.)
Viszont, a seiyuu-kkal csináltak egy igencsak komoly koncertet, többet is. Love Live Hina néven. Annyira szeretem. Youtube-on vagy a Google videón megtalálhatóak. Kedvencem Momoko szinkonja és persze Horie Yui (ő volt Naru). Ők tényleg szépen énekelnek, és még valahogy ki is néznek... :P Ellentétben Shinobu seiyuu-jával, akit kifejezetten utáltam. Akinek van felesleges pár órája, és szereti a Love Hinát, esetleg fogékony a fanservice-re, az vessen egy pillantást a koncertekre. (Azt hiszem van egy tokiói és egy kiótói vagy oszakai felvétel.)

beküldve: 2007-10-22 19:04:49
(#8)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
ha esetleg vkit érdekel: eladok eredeti japán Love Hina TCG-t. 200ft/db. lehet írni emilt... képeket tudok küldeni.

nem volt rossz az anime, de nem az én műfajom. tudom sablonszöveg, de tényleg így van. a maga műfajában egy kitűnő alkotás, főleg azért mert ezt végig is néztem (az összes szériát) pedig általában az elején abbahagyom. ebből is látszik h egy igazi gyöngyszem!

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-10-22 18:40:38
(#7) Válasz Zsolti (#2) üzenetére
supermario4ever
supermario4ever
[ Új arc ]
[Link]

Itt van a kép. Valami elvetemült ürge Love Hina-gyűjteménye. Összes manga, anime dvd, soundtrack cd, videójátékok és még a Love Live Hina koncert dvd is ott van.
Én meg örülök, hogy megvan az első három kötet...

Nekem elég lenne a Soundtrack, mert az openingjét, és az endingjét Megumi Hayashibara énekli, akit imádok ^^'

beküldve: 2007-06-28 20:10:34
(#6)
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]
A Love Hinat már elkezdtem egyszer, de még nem sikerült befejeznem... Arra fognám, hogy nem éppen az én műfajom a dolog, de most tervezem, hogy nekiveselkedek még egyszer hátha megfog

Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-06-19 22:08:17
(#5)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Pedig nem rossz alkotás ez! Szerintem kifejezetten vicces és kellően pikáns, bár lehet, hogy sok fiú szívesebben látná "más" manga műfajban a sztorit...

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-19 21:58:40
(#4)
Matilda Mattise
Matilda Mattise
[ Új arc ]
Látom ezt kivételesen finom( ) lányok által szerepelt animének itt nincs sok "fana". Pedig érdemes belenézni mert nagyon aranyos és perverz anime(manga is egyben).
Kezdésnek egy kis manga megismeréshe itt: [Link]

beküldve: 2007-06-03 14:21:15
(#3)
Matilda Mattise
Matilda Mattise
[ Új arc ]
... Én nekem még semmim sincs...
De szerencsére tudom hol lehet megvenni a mangát angolul! Ha még nincs magyarul, az angol is megteszi, meghát Ken A. más munkáját is láttam ott, az is kell, nameg anime is(Japán hang, angol felirat tökéletesen megteszi )

beküldve: 2007-06-03 09:55:09
(#2)
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
[Link]

Itt van a kép. Valami elvetemült ürge Love Hina-gyűjteménye. Összes manga, anime dvd, soundtrack cd, videójátékok és még a Love Live Hina koncert dvd is ott van.
Én meg örülök, hogy megvan az első három kötet...

beküldve: 2007-06-02 20:45:55
(#1)
Matilda Mattise
Matilda Mattise
[ Új arc ]
Na mostmár elég! Zsolti mutogat LH gyűjteményt! Úristen meggyi cucc, milyen szerencsések lehetnek az ilyen emberek...
Amúgy Ken Akamatsu-tól ez a kedvencem és anime téren is nagyon jóra sikeredett.
Történet:Urashima Keitaro igazán szerencsétlen srác:
Nincs szerencséje a lányokkal, egyetlen gyerekkori szerelmének még a nevére sem emlékszik, csak arra, hogy megígérték egymásnak: mindketten a Tokyo Egyetemre fognak járni. Nincs szerencséje az iskolával sem, már két éve próbálkozik hiába a felvételivel, és most szülei, megelégelvén a dolgot, kitették a szűrét otthonról, egyetlen reménysége, nagyanyja világkörüli útra ment, ráadásul fogadója lánykollégiumként üzemel, tele furcsa, meglehetősen ellenséges, csinos kamaszlányokkal.
(www.manga.hu)
(csak jönne már magyarul! )

Oldalak: 1