Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Love Hina
Oldalak:
1
beküldve: 2013-03-03 01:41:56
(#15) beküldve: 2008-08-02 21:17:37
(#14) én most kezdtem el olvasni a mangát de nekem nagyon tetszik
poénok nagyok benne ( Keitaro nagyon béna )
érzelmi szálak is tetszenek maga a történet nagy : )
régen nézni szerettem volna animében de nem nagyon találtam
és most újra előjött aki tudna segíteni az lécci írjon már üzenetet, hogy mégis hol tudnám nézni magyar felirattal oO
poénok nagyok benne ( Keitaro nagyon béna )
érzelmi szálak is tetszenek maga a történet nagy : )
régen nézni szerettem volna animében de nem nagyon találtam
és most újra előjött aki tudna segíteni az lécci írjon már üzenetet, hogy mégis hol tudnám nézni magyar felirattal oO
beküldve: 2008-07-02 10:37:02
(#13) Elolvastam 5-6 fejezetet belőle,de a manga annyira nem komikus,mint maga az anime.A történet tartja a mangához magát,de a látvány jobban kihozz a poénok élét
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-04-20 21:01:58
(#12) Talán vezsem majd a fáradtságot, hogy megnézzem azt az 52 fejezetet.
Én nem ismerem a Love Hina-t, de magyarul nem is akarom, van így is elég "pénztárcaromboló" kiadvány.
A manga.hu oldalán 52 fejezet le van fordítva.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-04-20 18:36:41
(#10) Én nem ismerem a Love Hina-t, de magyarul nem is akarom, van így is elég "pénztárcaromboló" kiadvány.
beküldve: 2008-04-20 11:52:21
(#9) Az animéről már nem lehet mit írni, olyan volt, amilyen. (Én speciel a manga verziót jobban szeretem.)
Viszont, a seiyuu-kkal csináltak egy igencsak komoly koncertet, többet is. Love Live Hina néven. Annyira szeretem. Youtube-on vagy a Google videón megtalálhatóak. Kedvencem Momoko szinkonja és persze Horie Yui (ő volt Naru). Ők tényleg szépen énekelnek, és még valahogy ki is néznek... :P Ellentétben Shinobu seiyuu-jával, akit kifejezetten utáltam. Akinek van felesleges pár órája, és szereti a Love Hinát, esetleg fogékony a fanservice-re, az vessen egy pillantást a koncertekre. (Azt hiszem van egy tokiói és egy kiótói vagy oszakai felvétel.)
Viszont, a seiyuu-kkal csináltak egy igencsak komoly koncertet, többet is. Love Live Hina néven. Annyira szeretem. Youtube-on vagy a Google videón megtalálhatóak. Kedvencem Momoko szinkonja és persze Horie Yui (ő volt Naru). Ők tényleg szépen énekelnek, és még valahogy ki is néznek... :P Ellentétben Shinobu seiyuu-jával, akit kifejezetten utáltam. Akinek van felesleges pár órája, és szereti a Love Hinát, esetleg fogékony a fanservice-re, az vessen egy pillantást a koncertekre. (Azt hiszem van egy tokiói és egy kiótói vagy oszakai felvétel.)
beküldve: 2007-10-22 19:04:49
(#8) ha esetleg vkit érdekel: eladok eredeti japán Love Hina TCG-t. 200ft/db. lehet írni emilt... képeket tudok küldeni.
nem volt rossz az anime, de nem az én műfajom. tudom sablonszöveg, de tényleg így van. a maga műfajában egy kitűnő alkotás, főleg azért mert ezt végig is néztem (az összes szériát) pedig általában az elején abbahagyom. ebből is látszik h egy igazi gyöngyszem!
nem volt rossz az anime, de nem az én műfajom. tudom sablonszöveg, de tényleg így van. a maga műfajában egy kitűnő alkotás, főleg azért mert ezt végig is néztem (az összes szériát) pedig általában az elején abbahagyom. ebből is látszik h egy igazi gyöngyszem!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
[Link]
Itt van a kép. Valami elvetemült ürge Love Hina-gyűjteménye. Összes manga, anime dvd, soundtrack cd, videójátékok és még a Love Live Hina koncert dvd is ott van.
Én meg örülök, hogy megvan az első három kötet...
Itt van a kép. Valami elvetemült ürge Love Hina-gyűjteménye. Összes manga, anime dvd, soundtrack cd, videójátékok és még a Love Live Hina koncert dvd is ott van.
Nekem elég lenne a Soundtrack, mert az openingjét, és az endingjét Megumi Hayashibara énekli, akit imádok ^^'
beküldve: 2007-06-28 20:10:34
(#6) A Love Hinat már elkezdtem egyszer, de még nem sikerült befejeznem... Arra fognám, hogy nem éppen az én műfajom a dolog, de most tervezem, hogy nekiveselkedek még egyszer hátha megfog
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-06-19 22:08:17
(#5) Pedig nem rossz alkotás ez! Szerintem kifejezetten vicces és kellően pikáns, bár lehet, hogy sok fiú szívesebben látná "más" manga műfajban a sztorit...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-19 21:58:40
(#4) Látom ezt kivételesen finom( ) lányok által szerepelt animének itt nincs sok "fana". Pedig érdemes belenézni mert nagyon aranyos és perverz anime(manga is egyben).
Kezdésnek egy kis manga megismeréshe itt: [Link]
Kezdésnek egy kis manga megismeréshe itt: [Link]
beküldve: 2007-06-03 14:21:15
(#3) ... Én nekem még semmim sincs...
De szerencsére tudom hol lehet megvenni a mangát angolul! Ha még nincs magyarul, az angol is megteszi, meghát Ken A. más munkáját is láttam ott, az is kell, nameg anime is(Japán hang, angol felirat tökéletesen megteszi )
De szerencsére tudom hol lehet megvenni a mangát angolul! Ha még nincs magyarul, az angol is megteszi, meghát Ken A. más munkáját is láttam ott, az is kell, nameg anime is(Japán hang, angol felirat tökéletesen megteszi )
beküldve: 2007-06-03 09:55:09
(#2) [Link]
beküldve: 2007-06-02 20:45:55
(#1) Na mostmár elég! Zsolti mutogat LH gyűjteményt! Úristen meggyi cucc, milyen szerencsések lehetnek az ilyen emberek...
Amúgy Ken Akamatsu-tól ez a kedvencem és anime téren is nagyon jóra sikeredett.
Történet:Urashima Keitaro igazán szerencsétlen srác:
Nincs szerencséje a lányokkal, egyetlen gyerekkori szerelmének még a nevére sem emlékszik, csak arra, hogy megígérték egymásnak: mindketten a Tokyo Egyetemre fognak járni. Nincs szerencséje az iskolával sem, már két éve próbálkozik hiába a felvételivel, és most szülei, megelégelvén a dolgot, kitették a szűrét otthonról, egyetlen reménysége, nagyanyja világkörüli útra ment, ráadásul fogadója lánykollégiumként üzemel, tele furcsa, meglehetősen ellenséges, csinos kamaszlányokkal.
(www.manga.hu)
(csak jönne már magyarul! )
Amúgy Ken Akamatsu-tól ez a kedvencem és anime téren is nagyon jóra sikeredett.
Történet:Urashima Keitaro igazán szerencsétlen srác:
Nincs szerencséje a lányokkal, egyetlen gyerekkori szerelmének még a nevére sem emlékszik, csak arra, hogy megígérték egymásnak: mindketten a Tokyo Egyetemre fognak járni. Nincs szerencséje az iskolával sem, már két éve próbálkozik hiába a felvételivel, és most szülei, megelégelvén a dolgot, kitették a szűrét otthonról, egyetlen reménysége, nagyanyja világkörüli útra ment, ráadásul fogadója lánykollégiumként üzemel, tele furcsa, meglehetősen ellenséges, csinos kamaszlányokkal.
(www.manga.hu)
(csak jönne már magyarul! )
Oldalak:
1