Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ichigo 100%
...(Amúgy meg nem hiszem el, hogy létezik a világon még egy ilyen pancser alak, mint ez a Junpei! )
Na, ebben igazad van! De én "csak" azért néztem végig az OVA-t a TV-s részeket meg a spec.-et h végig láthassam, szal h tudjam miről is van szó az egész animében meg h mi lesz a vége XD
Hát nem tom, nekem bőven elég volt a TV-sorozat... Már alig vártam, ohgy vége legyen, annyira az agyamra ment...
9/28 NEVER FORGET
...(Amúgy meg nem hiszem el, hogy létezik a világon még egy ilyen pancser alak, mint ez a Junpei! )
Na, ebben igazad van! De én "csak" azért néztem végig az OVA-t a TV-s részeket meg a spec.-et h végig láthassam, szal h tudjam miről is van szó az egész animében meg h mi lesz a vége XD
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Szerk: Aya 2007-06-21 07:44:57
beküldve: 2007-06-20 14:49:46
(#6) Én csak a TV-sorozatot láttam, de állatira lefárasztott. Az elején még volt egy-két jelenet, amin jót nevettem, aztán meg már alig vártam, hogy az egésznek vége legyen...
Véleményem szerint nem szól semmiről, unalmas, és nem érdemes megnézni. Aki jó romantikus animét szeretne nézni, nézze az Ouran High School Host Club-ot!
(Amúgy meg nem hiszem el, hogy létezik a világon még egy ilyen pancser alak, mint ez a Junpei! )
Véleményem szerint nem szól semmiről, unalmas, és nem érdemes megnézni. Aki jó romantikus animét szeretne nézni, nézze az Ouran High School Host Club-ot!
(Amúgy meg nem hiszem el, hogy létezik a világon még egy ilyen pancser alak, mint ez a Junpei! )
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-06-20 14:34:56
(#5) Jesszus! Én csak a 4 részes OVA-t láttam, de az is sok volt. Egyszerűen semmiről se szól, csak mindig van egy pikáns jelenet egy csajjal. Én ezektől a falra tudok mászni, mert már vagy 20x leteperhette volna mindegyiket, de nem, mert hogy azt nem szabad. Az ilyen animéknek semmi értelme, mert egy idő után tök uncsi, hogy egyikkel se jut egyről a kettőre, hiába veszi körül 4 (asszem annyi volt) facér és dögös csaj.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-06-15 19:34:52
(#4) Nah, végre h végignéztem az animét az OVA-t meg a speciális részt, már csak a mangát kell elolvasnom, bár elkezdtem már, de sajni nincs fent a manga.hu-n az egész kötet Pedig sztem egész jó kis manga, meg anime.
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Nem tom' h ti h vagytok vele, de nekem nagyon bejön az anime....
Az anime egy nagyon apró szeletét volt csak képes visszaadni a mangának, ezért én úgy vagyok vele, hogy az jó, hogy készült belőle, de ennél sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle...
ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ
beküldve: 2007-06-06 22:01:02
(#2) Az animéból még egy részt sem láttam, de a mangából köbö 8 fejezetet olvastam(manga.hu) és nagyon tetszik! Ez is jöhetne magyarul!!!
beküldve: 2007-06-05 21:28:41
(#1) Nem tom' h ti h vagytok vele, de nekem nagyon bejön az anime....