Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kiddy Grade 2
már tényleg kész lenne az igazi Kiddy Grade 2?
Szerintem még nem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-12-11 14:41:14
(#13) nem is tudtam hogy a második évad is kész én eddig újdonságnak csak a filmeket láttam aból csak azt a 2őt amit eddig elkészítettek...
ha igen akkor honan lehet beszerezni?
mert én mégy egy torrenten se találkoztam vele...
ha igen akkor honan lehet beszerezni?
mert én mégy egy torrenten se találkoztam vele...
...pöttöm rókafing...
Szerk: D_Ec 2007-12-11 14:41:36
Azt nem tom, mikor ér ide a 2. évad, de a youtube-on már egy ideje fenn vannak az OVA-k, angol felirattal... csak írd be a keresőbe, hogy kiddy grade 2. és válogass!!!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: Moderátor 2010-01-31 19:50:13
beküldve: 2007-12-07 17:32:34
(#11) valaki tudja mikor adják a 2. részt!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-11-13 14:27:06
(#10) beküldve: 2007-11-13 14:15:54
(#9) beküldve: 2007-09-16 19:46:48
(#8) Hmm,..Nekem a személyes kedvencem az egész anime ugy ahogy van. A második évaddal kapcsolatban semmi különös elvárásom sincs csak jönne már ki. Sztem 2. félévre ér ide ha minden jól megy/menne
I won't take back my words, that's my way of the ninja - Naruto
A magyarországon is sikeres sorozat a Kiddy Grade-Csajkommandó- második "részét" készítették el nemrég Japánban...
Csak kérdés, hogy hozzánk mikorra jut el a televízióba. Mivel az Ázsián kívüli terjesztési jog a 4Kids-é. Annyira meg nem érdekel, hogy netről töltögessem.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-09-02 18:01:26
(#6) :) Én egy kicsit meglepődtem azon hogy lumi és ecl életét visik tovább nem pedig a sorozat ut részében +született kisbabák életét . de mondjuk nincs benne semmi furcsa csak én másra számítottam
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Azt ne mond hogy nem tetszettek a pantsu jelenetek!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-25 14:56:54
(#4) Nekem nagyon tetszett az első széria, tkp. ez volt az, ami igazán bevezetett az egész animés világba (hosszú a reakcióidőm, nofene), szóval mindig nosztalgiával fogok visszagondolni rá...
A második szériával kapcsolatban megnyugtat a tudat, hogy már valószínűleg nem lesz szükség úgy hat-nyolc 'bevezető' epizódra, mint az első esetén (azok helyenként fájdalmasak), és talán egy egészen kiforrott, eredeti sztori kerekedik ki belőle... nagyon várom, a tízperces kis trailerféleség igazán felcsigázott :3.
A második szériával kapcsolatban megnyugtat a tudat, hogy már valószínűleg nem lesz szükség úgy hat-nyolc 'bevezető' epizódra, mint az első esetén (azok helyenként fájdalmasak), és talán egy egészen kiforrott, eredeti sztori kerekedik ki belőle... nagyon várom, a tízperces kis trailerféleség igazán felcsigázott :3.
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
beküldve: 2007-06-21 13:36:31
(#3) Uuhh, buáh...ebből szerintem egy sorozat is bőven elég volt ...egyetlen pozitvum, hogy nagyon szépek a lánykák, mármint a grafika (Lumiere *_*)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A magyarországon is sikeres sorozat a Kiddy Grade-Csajkommandó- második "részét" készítették el nemrég Japánban...
Dejó! Mire megnézem az 1. részt, nézhetem a 2.-at is. (most kezdem nézni)
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-06-21 12:24:14
(#1) A magyarországon is sikeres sorozat a Kiddy Grade-Csajkommandó- második "részét" készítették el nemrég Japánban...
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!