Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nem, ezt én még nem láttam.
na jó, hol láttam volna
de nem kérem szépen, sztem nem igazán nézném meg. meik is....ja igen a Tatárjárás kiállitáson a múzeumban volt egy sötét szoba. 2-es csoportban voltam, a legrosszabban. bemegyünk, a vezető kezd beszélni, nem látunk semmit, a fényképezőket és telefonokat kikapcsoltatta. mókás volt, kivéve, amikor kiment, és mi nem vettük észre, és hallunk valamit. villámlás és nyilak suhogása a fejünk fölött.
vki elkapta a karom, és eléggé megijesztett,
asszem kicsit megkönyököltem,
aztán szikrák gyúltak, és látjuk, h nyilak vannak mindenütt, meg véres holttestek. na még szép h kirohantunk. és egy mongol fene tudja miben kötöttünk ki.
mikor továbbhaladtunk, hallottuk, ahogy a 3-as csoportból vki sikoltani kezdett odabenn.
na jó, megnézném. csak ne ugyanazzal a csoporttal

de nem kérem szépen, sztem nem igazán nézném meg. meik is....ja igen a Tatárjárás kiállitáson a múzeumban volt egy sötét szoba. 2-es csoportban voltam, a legrosszabban. bemegyünk, a vezető kezd beszélni, nem látunk semmit, a fényképezőket és telefonokat kikapcsoltatta. mókás volt, kivéve, amikor kiment, és mi nem vettük észre, és hallunk valamit. villámlás és nyilak suhogása a fejünk fölött.

mikor továbbhaladtunk, hallottuk, ahogy a 3-as csoportból vki sikoltani kezdett odabenn.

na jó, megnézném. csak ne ugyanazzal a csoporttal

Szerk: Zoé 2009-04-08 20:38:12
Yaven: "Meg a szüleid vagyoni helyzete is, valamint hogy hol tartjátok a bejárati ajtó kulcsát."
Látom rákaptál a fegyveres kéregetéshez hasonló zsebpénz-kiegészítő tevékenységekre...
(Zabpehelyéknél hagytunk valamit?
)
Látom rákaptál a fegyveres kéregetéshez hasonló zsebpénz-kiegészítő tevékenységekre...

Szia alister, rapider, Exiled!

Nekem még csak fegyver sem kell ezen munkálatokhoz.

Mai Dexter:
Batista vagány!
Migel kezd szétesni. Sőt: szétesett, mint Füles háza. Rita meg csini az esküvői cuccosban.
Szegény Deb, hogy mennyire nincs szerencséje a pasikkal. Ez a Dexter-Miguel meccs olyan mint az L-Kira
Ééés végre Dex is eljutott az egyes ponthoz
De hogy ez a bokorugró senki elkapja...
ejnye.

Alisternek Dexter részhez hozzáfűznivalók:
Igen, mondom én, Rita mellei nőnek. xD
Milyen egyes pontig jutott el Dexter?
Milyen egyes pontig jutott el Dexter?
beküldve: 2009-04-08 20:28:42
(#20457) Emberek! ÉLEK! ÉLEK!
de rég jártam erre. látom széép új mangák is jöttek ki...hmm..
itt mi van?(még mindig lusta vagyok visszaolvas
)
de rég jártam erre. látom széép új mangák is jöttek ki...hmm..
itt mi van?(még mindig lusta vagyok visszaolvas

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-04-08 20:27:20
(#20456) [Link]..........> itt voltak tesómék én is (majd) el akarok menni, vki már volt itt?
Naruto nyafog a lába miatt aztán 6kor hazamegy...
Srác, nem kellett volna megtaposni a lábát szerencsétlennek... és még csodálkozol.

Öregapád nevét meg hiába szádra ne vedd, mert most épp gyógyfolyadékban regenerálja elgyötört tagjait... X__x

Zabpehely: Ha már nem lesz töltőskáposzta jó a gulyásleves is - csakhogy ne mondhasd, hogy nem hazai pályán vesztettéll.^^
Szerk: wakka 2009-04-08 20:31:39
beküldve: 2009-04-08 20:23:43
(#20454) Alister : MSN?
Ej, de kihaltunk megint.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-08 20:18:01
(#20453) Alister már megint túl teszel magadon

Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-08 20:15:45
(#20452) Sziasztok mindenkik!
Zoe: "Alister: mit csináltál te 2:10-kor"
Akkor ért véget a Dexter.
És bezzeg ha nekem csinálna valaki tortát!
Yagami Light-girl: "nincs még egy ilyen Death Note fan mint én!!!!"
Vajon mi ez a benzinszag? És miért van ilyen sötét? Hova is raktam a gyufát... XD
Fisi: "Úszni! Az a legmenőbb! ott legalább nem izzadunk meg."
Az attól függ, milyen közel van a cápa...
Ami a képeket illeti: hú, ez a kész hiénás nagyon metál! Szóval szerintem vagy ezt vagy a "bácsik nagy puskával" kompozíciót.
Kaminaga: "pedig a rózsaszín szőrösre tudtam volna tippet adni"
Nem is te lennél, ha ezt nem mondod... XD
Ahogy drága osztályfőnökünk mondotta anno: "inni csak mértékkel és tartózkodással szabad"
wakka: "Basszus, főzzél még egy vájling töltöttkáposztát is, ne éhezzen a nép!"
Na végre egy jó ötlet! XD
Yaven: "Meg a szüleid vagyoni helyzete is, valamint hogy hol tartjátok a bejárati ajtó kulcsát."
(Zabpehelyéknél hagytunk valamit?
)
Zoe: "Alister: mit csináltál te 2:10-kor"
Akkor ért véget a Dexter.

És bezzeg ha nekem csinálna valaki tortát!

Yagami Light-girl: "nincs még egy ilyen Death Note fan mint én!!!!"
Vajon mi ez a benzinszag? És miért van ilyen sötét? Hova is raktam a gyufát... XD
Fisi: "Úszni! Az a legmenőbb! ott legalább nem izzadunk meg."
Az attól függ, milyen közel van a cápa...

Ami a képeket illeti: hú, ez a kész hiénás nagyon metál! Szóval szerintem vagy ezt vagy a "bácsik nagy puskával" kompozíciót.
Kaminaga: "pedig a rózsaszín szőrösre tudtam volna tippet adni"
Nem is te lennél, ha ezt nem mondod... XD

Ahogy drága osztályfőnökünk mondotta anno: "inni csak mértékkel és tartózkodással szabad"
"Jelmagyarázat": mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt.
wakka: "Basszus, főzzél még egy vájling töltöttkáposztát is, ne éhezzen a nép!"
Na végre egy jó ötlet! XD

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jól van... nem nyafoogk. Csak egy kicsit 
De igaz ami igaz... majd eljutok én ide-oda, de főleg oda
Remélhetőleg SakuraCon-ra is
Nah asszem jó éjt megint
Megyek vacsizni aztán Doktor House-t nézni

De igaz ami igaz... majd eljutok én ide-oda, de főleg oda

Nah asszem jó éjt megint

Megyek vacsizni aztán Doktor House-t nézni
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-08 20:07:43
(#20450) Szevasztok!!!
zoe,Zabpehely,Yaven,Naruto...s tb
zoe,Zabpehely,Yaven,Naruto...s tb
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-08 20:01:40
(#20449) Jujj mennyit irtatok. szerencse nem nagy fáradság átolvasni
Shuichi: azér h nem tudsz menni, ne tessék itt nyafogni, te ak is eljuthatsz még valamikor.
Zp.: vendéglőt lehet nyitni.
De könnyen hordozhatót.
Yaven: az aláirásodból hiányzik az arcfogyasztó, arcevő v....arctolvaj? -na ez hülyén jött ki XD mind1
arcfaló?
szia rapider
Bania: én még mindig nem hiszem el h olyan hamar megszállott lett.

Shuichi: azér h nem tudsz menni, ne tessék itt nyafogni, te ak is eljuthatsz még valamikor.

Zp.: vendéglőt lehet nyitni.

Yaven: az aláirásodból hiányzik az arcfogyasztó, arcevő v....arctolvaj? -na ez hülyén jött ki XD mind1

arcfaló?
szia rapider

Bania: én még mindig nem hiszem el h olyan hamar megszállott lett.

Szerk: Zoé 2009-04-08 20:09:59
Wow! Ahhoz képest, hogy nem rég regeltél fel ide, 950-nél is több postot írtál eddig.
Szerk: baniaa3 2009-04-08 20:01:38
Welcome back!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-08 19:58:10
(#20446) Nah visszajöttem!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!