Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nem, ezt én még nem láttam. na jó, hol láttam volna
de nem kérem szépen, sztem nem igazán nézném meg. meik is....ja igen a Tatárjárás kiállitáson a múzeumban volt egy sötét szoba. 2-es csoportban voltam, a legrosszabban. bemegyünk, a vezető kezd beszélni, nem látunk semmit, a fényképezőket és telefonokat kikapcsoltatta. mókás volt, kivéve, amikor kiment, és mi nem vettük észre, és hallunk valamit. villámlás és nyilak suhogása a fejünk fölött. vki elkapta a karom, és eléggé megijesztett, asszem kicsit megkönyököltem, aztán szikrák gyúltak, és látjuk, h nyilak vannak mindenütt, meg véres holttestek. na még szép h kirohantunk. és egy mongol fene tudja miben kötöttünk ki.
mikor továbbhaladtunk, hallottuk, ahogy a 3-as csoportból vki sikoltani kezdett odabenn.
na jó, megnézném. csak ne ugyanazzal a csoporttal
de nem kérem szépen, sztem nem igazán nézném meg. meik is....ja igen a Tatárjárás kiállitáson a múzeumban volt egy sötét szoba. 2-es csoportban voltam, a legrosszabban. bemegyünk, a vezető kezd beszélni, nem látunk semmit, a fényképezőket és telefonokat kikapcsoltatta. mókás volt, kivéve, amikor kiment, és mi nem vettük észre, és hallunk valamit. villámlás és nyilak suhogása a fejünk fölött. vki elkapta a karom, és eléggé megijesztett, asszem kicsit megkönyököltem, aztán szikrák gyúltak, és látjuk, h nyilak vannak mindenütt, meg véres holttestek. na még szép h kirohantunk. és egy mongol fene tudja miben kötöttünk ki.
mikor továbbhaladtunk, hallottuk, ahogy a 3-as csoportból vki sikoltani kezdett odabenn.
na jó, megnézném. csak ne ugyanazzal a csoporttal
Szerk: Zoé 2009-04-08 20:38:12
Yaven: "Meg a szüleid vagyoni helyzete is, valamint hogy hol tartjátok a bejárati ajtó kulcsát."
Látom rákaptál a fegyveres kéregetéshez hasonló zsebpénz-kiegészítő tevékenységekre... (Zabpehelyéknél hagytunk valamit? )
Látom rákaptál a fegyveres kéregetéshez hasonló zsebpénz-kiegészítő tevékenységekre... (Zabpehelyéknél hagytunk valamit? )
Szia alister, rapider, Exiled!
Nekem még csak fegyver sem kell ezen munkálatokhoz. Egyszerűen Narutot használom fel céljaim eléréséhez; ő megbarátkozik a célszeméllyel (pl. kosárlabdázás ), majd elküldi nekem az információkat. Én meg nagyon stílusosan; amolyan kalóz-Charlie angyala módon betörök. De ha mégis gondok adódnának, még mindig ott van a Hannibál énem.
Mai Dexter:
Batista vagány! Migel kezd szétesni. Sőt: szétesett, mint Füles háza. Rita meg csini az esküvői cuccosban. Szegény Deb, hogy mennyire nincs szerencséje a pasikkal. Ez a Dexter-Miguel meccs olyan mint az L-Kira Ééés végre Dex is eljutott az egyes ponthoz De hogy ez a bokorugró senki elkapja... ejnye.
Alisternek Dexter részhez hozzáfűznivalók:
Igen, mondom én, Rita mellei nőnek. xD
Milyen egyes pontig jutott el Dexter?
Milyen egyes pontig jutott el Dexter?
beküldve: 2009-04-08 20:28:42
(#20457) Emberek! ÉLEK! ÉLEK!
de rég jártam erre. látom széép új mangák is jöttek ki...hmm..
itt mi van?(még mindig lusta vagyok visszaolvas )
de rég jártam erre. látom széép új mangák is jöttek ki...hmm..
itt mi van?(még mindig lusta vagyok visszaolvas )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-04-08 20:27:20
(#20456) [Link]..........> itt voltak tesómék én is (majd) el akarok menni, vki már volt itt?
Naruto nyafog a lába miatt aztán 6kor hazamegy...
Srác, nem kellett volna megtaposni a lábát szerencsétlennek... és még csodálkozol.
Öregapád nevét meg hiába szádra ne vedd, mert most épp gyógyfolyadékban regenerálja elgyötört tagjait... X__x
Zabpehely: Ha már nem lesz töltőskáposzta jó a gulyásleves is - csakhogy ne mondhasd, hogy nem hazai pályán vesztettéll.^^
Szerk: wakka 2009-04-08 20:31:39
beküldve: 2009-04-08 20:23:43
(#20454) Alister : MSN?
Ej, de kihaltunk megint.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-08 20:18:01
(#20453) Alister már megint túl teszel magadon
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-08 20:15:45
(#20452) Sziasztok mindenkik!
Zoe: "Alister: mit csináltál te 2:10-kor"
Akkor ért véget a Dexter.
És bezzeg ha nekem csinálna valaki tortát!
Yagami Light-girl: "nincs még egy ilyen Death Note fan mint én!!!!"
Vajon mi ez a benzinszag? És miért van ilyen sötét? Hova is raktam a gyufát... XD
Fisi: "Úszni! Az a legmenőbb! ott legalább nem izzadunk meg."
Az attól függ, milyen közel van a cápa...
Ami a képeket illeti: hú, ez a kész hiénás nagyon metál! Szóval szerintem vagy ezt vagy a "bácsik nagy puskával" kompozíciót.
Kaminaga: "pedig a rózsaszín szőrösre tudtam volna tippet adni"
Nem is te lennél, ha ezt nem mondod... XD
Ahogy drága osztályfőnökünk mondotta anno: "inni csak mértékkel és tartózkodással szabad"
wakka: "Basszus, főzzél még egy vájling töltöttkáposztát is, ne éhezzen a nép!"
Na végre egy jó ötlet! XD
Yaven: "Meg a szüleid vagyoni helyzete is, valamint hogy hol tartjátok a bejárati ajtó kulcsát."
Zoe: "Alister: mit csináltál te 2:10-kor"
Akkor ért véget a Dexter.
És bezzeg ha nekem csinálna valaki tortát!
Yagami Light-girl: "nincs még egy ilyen Death Note fan mint én!!!!"
Vajon mi ez a benzinszag? És miért van ilyen sötét? Hova is raktam a gyufát... XD
Fisi: "Úszni! Az a legmenőbb! ott legalább nem izzadunk meg."
Az attól függ, milyen közel van a cápa...
Ami a képeket illeti: hú, ez a kész hiénás nagyon metál! Szóval szerintem vagy ezt vagy a "bácsik nagy puskával" kompozíciót.
Kaminaga: "pedig a rózsaszín szőrösre tudtam volna tippet adni"
Nem is te lennél, ha ezt nem mondod... XD
Ahogy drága osztályfőnökünk mondotta anno: "inni csak mértékkel és tartózkodással szabad"
"Jelmagyarázat": mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt.
wakka: "Basszus, főzzél még egy vájling töltöttkáposztát is, ne éhezzen a nép!"
Na végre egy jó ötlet! XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jól van... nem nyafoogk. Csak egy kicsit
De igaz ami igaz... majd eljutok én ide-oda, de főleg oda Remélhetőleg SakuraCon-ra is
Nah asszem jó éjt megint
Megyek vacsizni aztán Doktor House-t nézni
De igaz ami igaz... majd eljutok én ide-oda, de főleg oda Remélhetőleg SakuraCon-ra is
Nah asszem jó éjt megint
Megyek vacsizni aztán Doktor House-t nézni
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-08 20:07:43
(#20450) Szevasztok!!!
zoe,Zabpehely,Yaven,Naruto...s tb
zoe,Zabpehely,Yaven,Naruto...s tb
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-08 20:01:40
(#20449) Jujj mennyit irtatok. szerencse nem nagy fáradság átolvasni
Shuichi: azér h nem tudsz menni, ne tessék itt nyafogni, te ak is eljuthatsz még valamikor.
Zp.: vendéglőt lehet nyitni. De könnyen hordozhatót.
Yaven: az aláirásodból hiányzik az arcfogyasztó, arcevő v....arctolvaj? -na ez hülyén jött ki XD mind1
arcfaló?
szia rapider
Bania: én még mindig nem hiszem el h olyan hamar megszállott lett.
Shuichi: azér h nem tudsz menni, ne tessék itt nyafogni, te ak is eljuthatsz még valamikor.
Zp.: vendéglőt lehet nyitni. De könnyen hordozhatót.
Yaven: az aláirásodból hiányzik az arcfogyasztó, arcevő v....arctolvaj? -na ez hülyén jött ki XD mind1
arcfaló?
szia rapider
Bania: én még mindig nem hiszem el h olyan hamar megszállott lett.
Szerk: Zoé 2009-04-08 20:09:59
Wow! Ahhoz képest, hogy nem rég regeltél fel ide, 950-nél is több postot írtál eddig.
Szerk: baniaa3 2009-04-08 20:01:38
Welcome back!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-08 19:58:10
(#20446) Nah visszajöttem!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!