Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
MEG AKAROD NÉZNI????Figyelmeztetlek, ha élni akarsz még, ak ne tedd. Bűn rondák. és régiek.
Szerk: Zoé 2009-03-25 18:08:30
ha akarod, ak én látogathatom az oldaladat. -főleg ha unatkozom. de ak te is az enyémet. igaz, nem sok van rajta mit nézniXD
Már így is beszerveztem az egyik osztálytársam Szegény akár akar, akár nem, ír véleményt
Az enyémeken meg nincs mit nézni -.- Nem valami nagy számok. De a te rajzaidat megnézném ^^.
Megvan a kép öcsi.
Ez eddig a leglátogatottab képem xD 6 m alatt 10
Nah gyorsan megnézlek...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Megvan a kép öcsi.
Ez eddig a leglátogatottab képem xD 6 m alatt 10
ha akarod, ak én látogathatom az oldaladat. -főleg ha unatkozom. de ak te is az enyémet. igaz, nem sok van rajta mit nézniXD
Kimennénk értetek a pályaudvarra!De ne ijedjetek meg ha láttok két embernél zsákot...meg mit is...Dz mit is?hja igen...vödör...beton meg ehhez szügséges szerszámokat ugyanis Dz meg én nagy szobrászok leszünk azon a napon!
Oké... Egy tali az itteni kosuth téri szobornál? A szobor előtt?
beküldve: 2009-03-25 17:59:00
(#18165) Kimennénk értetek a pályaudvarra!De ne ijedjetek meg ha láttok két embernél zsákot...meg mit is...Dz mit is?hja igen...vödör...beton meg ehhez szügséges szerszámokat ugyanis Dz meg én nagy szobrászok leszünk azon a napon!
Vagy mondjuk mi lenne ha Gaboo ill. Morduk jönne fel?! Na?És akkor már kijöttök pénzileg!
De éncsak visszafelé tok fizetni, mert én itt lakom.
beküldve: 2009-03-25 17:57:03
(#18163)
Szerk: _gabi 2009-03-25 17:57:27
beküldve: 2009-03-25 17:54:27
(#18161) Vagy mondjuk mi lenne ha Gaboo ill. Morduk jönne fel?! Na?És akkor már kijöttök pénzileg!
Morduk pénzfelajánlásával most már több pénzünk van :) Kevesebb biciklinek álcázott önkéntes kell
KB Mondjuk ugy van ahogy Morduk irta. Meg akarom nézni.
igen, ha nem baj. rosszúl néztem h neked van?
igen. bárhová. csak aztán töröld is
Szerk: Zoé 2009-03-25 17:54:06
beküldve: 2009-03-25 17:50:43
(#18159) Morduk pénzfelajánlásával most már több pénzünk van :) Kevesebb biciklinek álcázott önkéntes kell
Az oldalamra? Deviantra jó lesz?
Az oldalamra? Deviantra jó lesz?
Szerk: _gabi 2009-03-25 17:53:26
beküldve: 2009-03-25 17:49:27
(#18158) Gaboo Zoe szeretné ha lementenéd a képemet az oldaladra a Fórumtalálkozó topickból, és majd töröld le.