Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ahogy azt drága osztályfőnököm mondta volt (nem egészen ezekkel a szavakkal): nem ildomos más izéjével irtani a gyomnövényeket, különösen nem a csalánt.
Szent Múzsa-csók! Ezt a beszólást!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ha a számlát állod akkor mindegy!
Ne aggódj Wakka-san, csinálok egy Henge no Jutsut ill Bunshin no Jutsut....és átverjük!!!
Ne aggódj Wakka-san, csinálok egy Henge no Jutsut ill Bunshin no Jutsut....és átverjük!!!
És közben elküldöm karasut hogy szerezzen rament
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Trükkös.
Kreatív. A félreértések eloszlatása végett: ha egyszer, a távoli jövőben egy mangafanos fórumtalálkozón én állnám az egész társaság cechjét, az csakis és kizárólag azért történne meg, mert Wakka és Naruto már korábban megcselekedte ezt, fejenként legalább kétszer
Ahogy azt drága osztályfőnököm mondta volt (nem egészen ezekkel a szavakkal): nem ildomos más izéjével irtani a gyomnövényeket, különösen nem a csalánt.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha a számlát állod akkor mindegy!
Üdvözölni való hír... hátmég hogy Alister fogja állni a cehet. (önszántából persze )
Mikorra óhajtod a kivégzésedet: még a fórumtalálkozó előtt vagy közvetlenül utána? Ilyen tekintetben az adminisztrációs osztály igen rugalmas.Aww, shit... (ilyen röviden és tömören )
Kocc azt hittem, hogy most a "Ez milyen anyag és honnan szerezted" (vagy mi) szavadjárását fogod elsütni - de nem. Trükkös.
Üdvözölni való hír... hátmég hogy Alister fogja állni a cehet. (önszántából persze )
Mikorra óhajtod a kivégzésedet: még a fórumtalálkozó előtt vagy közvetlenül utána? Ilyen tekintetben az adminisztrációs osztály igen rugalmas."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Remélem a másik csaj jön minket kiszolgálni! Örülne a fejem az biztos De a másik a szemüvegben mint valami igazi...okostojás és egy pulyka keveréke!
Wakka:Alister álja???Juuuj...akkor 3 rámen és egy olyan babos tekercs alatt nemadom!!!!
Yatttaaaaa!!!!
Wakka:Alister álja???Juuuj...akkor 3 rámen és egy olyan babos tekercs alatt nemadom!!!!
Yatttaaaaa!!!!
jaja
Simán, csak még nem tud róla...
De ha megtudja..... hajaj
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-06 19:47:34
(#14844) Alister álja???Juuuj...akkor 3 rámen és egy olyan babos tekercs alatt nemadom!!!!
Yatttaaaaa!!!!
Yatttaaaaa!!!!
Simán, csak még nem tud róla...
beküldve: 2009-03-06 19:38:47
(#14842) Remélem a másik csaj jön minket kiszolgálni! Örülne a fejem az biztos De a másik a szemüvegben mint valami igazi...okostojás és egy pulyka keveréke!
Yatttaaaaa!!!!
Yatttaaaaa!!!!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-06 19:39:04
Wakattebayo Wakka-sama!Én kérem az első +adagot!
Azt nem hinném mert én fogom kérni az elsőt
Wakattebayo Wakka-sama!Én kérem az első +adagot!
beküldve: 2009-03-06 19:21:05
(#14839) beküldve: 2009-03-06 19:12:15
(#14838)