Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hm... ti is észre vettétek , hogy kihagyták a Chrno 5.részét az Animaxon, de vasárnap 5.rész is lesz. (ismétlés)
Én nem néztem a Chrno Crusade-et tegnap.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-21 09:40:16
(#13026) Hm... ti is észre vettétek , hogy kihagyták a Chrno 5.részét az Animaxon, de vasárnap 5.rész is lesz. (ismétlés)
beküldve: 2009-02-21 09:35:34
(#13024) Jó reggelt! Mi a téma?
Exelied: Kínos ügy, nem tudom, erre senki se tudna válaszolni.
Exelied: Kínos ügy, nem tudom, erre senki se tudna válaszolni.
beküldve: 2009-02-21 09:33:24
(#13023) beküldve: 2009-02-21 09:27:05
(#13022) 2 dolog emberek: 1: hagyjuk már ezt a köszöngeést...egy nap alatt vagy 50-szer köszöntök,aminek sentem semmi értelme egy fórumon...2: egy kérdés: hogyan várhatja el tőlem a tanári kar,hogy 3 hét múlva gitározzak egy sulis rendezvényen,miközben még a kottát sem adták ide és kisem próbáltuk,hogy jól hangzik-e a 2-ő
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Amúgy mi lesz a mai gonoszkodás?
Nem tudom. Mi legyen?
Jó reggelt, Lawliet!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-21 09:15:17
(#13020) Helyes-helyes *a szivverése ismét normális ütemet vesz fel*
szerk: Jó reggelt Lawliet!
szerk: Jó reggelt Lawliet!
Szerk: Yaven 2009-02-21 09:12:02
beküldve: 2009-02-21 09:09:48
(#13018) Megértem, hogy eljönnél. Ez visszafele is működik. Én is szeretnék elmenni SakuraCon-ra.
Mi???? Az nem lehet, hogy pont TE ne jöjjél SakuraConra... Valahogy majd elintézed, igaz? *reménykedő tekintet* A Leggonoszabb Király nem maradhat le ilyenekről!
Majd valahogy megpróbálok elmenni, nyugi. Valahogy elintézem...
,,Hitler fején ugrálok!"
Megértem, hogy eljönnél. Ez visszafele is működik. Én is szeretnék elmenni SakuraCon-ra.
Mi???? Az nem lehet, hogy pont TE ne jöjjél SakuraConra... Valahogy majd elintézed, igaz? *reménykedő tekintet* A Leggonoszabb Király nem maradhat le ilyenekről!
Viszont a budapesti létnek vannak előnyei is: lásd rámenezés + Sakuracon
Hát igen. Ez mind szép és jó, de mivel mi már kicsit irigyek vagyunk a SakuraCon-osokra, ezért jön az OSzAKE, nekünk, Debrecenieknek.
Megértem, hogy eljönnél. Ez visszafele is működik. Én is szeretnék elmenni SakuraCon-ra.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Yaven 2009-02-21 09:00:22
beküldve: 2009-02-21 08:57:57
(#13013) Jaj, drágáim, 12 oldal... amit most nem tudok végignyálazni. Na majd este.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."