Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beteg-e vagy?
az nem kifejezés xD
jól van Bence, a csatát megnyerted, a háborút még nem x333
szerk: xD
Exiled: csatlakozni, igen *jegyzetel*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-02-19 20:16:58
beküldve: 2009-02-19 20:16:18
(#12638) én egy két éves kislány vagyok aki a parton játszik...^^ hát szép emlékek :P
Dragda!!!
szia!!!De régen beszéltünk^^
Dragda!!!
szia!!!De régen beszéltünk^^
×.musz.musz.×
Szerk: Nolee 2009-02-19 20:16:51
beküldve: 2009-02-19 20:16:18
(#12638) Jóleső forró vízben való ázdogálás után (Tiszta onsen élmény volt!) visszatértem.
Így hirtelenjében Nolee nyakába ugranék, mert már rég láttam.
Exiled: Készülhetsz a halálodra, öcsém! Ezért minimum herekiri jár! És nincs hotelszoba! Tilos!
Így hirtelenjében Nolee nyakába ugranék, mert már rég láttam.
Exiled: Készülhetsz a halálodra, öcsém! Ezért minimum herekiri jár! És nincs hotelszoba! Tilos!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-19 20:16:44
Azt már csak a 8 éves miatt írtam oda...
Csak hogy teljes legyen a fórumon eluralkodó perverzitás, és legyen egy ártatlan shotánk is :P
9/28 NEVER FORGET
én meg 82 éves özvegy wc-tisztítónéni Japánban >.<
Azt hiszem az enyém jobb volt.
akkor én várni téged, este 9-kor később megbeszélt hotelszobában
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
én meg 82 éves özvegy wc-tisztítónéni Japánban >.<
yayy szijja alister!!!! ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-02-19 20:15:34
beküldve: 2009-02-19 20:14:18
(#12631) Nah csáo... Mennem kell...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-19 20:13:30
(#12629) Sziasztok mindenkik!
A napom: tűrhető.
Hó: itt a kies Budapesten van, csak teljesen átfagyott, jégkristályos nem szép puha.
Egyedi rangok: Hanoné különleges és eddig példa nélküli eset volt. Csaba hirtelen felindulásból felajánlota neki, a fórumozók közfelkiáltással megszavazták (mert titkon azért mind kedveljük, még Azzi, a Kiválasztott is)
//De ha lehetne választani, én a True hitokiri vagy a True gunslinger címet választanám. //
A kiskorú perverzekről meg eszembe jutott, hogy véletlenül éppen a mai záróvizsga előkészítőn volt az egyik téma a szexuális bűncselekmények...
A napom: tűrhető.
Hó: itt a kies Budapesten van, csak teljesen átfagyott, jégkristályos nem szép puha.
Egyedi rangok: Hanoné különleges és eddig példa nélküli eset volt. Csaba hirtelen felindulásból felajánlota neki, a fórumozók közfelkiáltással megszavazták (mert titkon azért mind kedveljük, még Azzi, a Kiválasztott is)
//De ha lehetne választani, én a True hitokiri vagy a True gunslinger címet választanám. //
A kiskorú perverzekről meg eszembe jutott, hogy véletlenül éppen a mai záróvizsga előkészítőn volt az egyik téma a szexuális bűncselekmények...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
mindenki annyi amennyinek érzi magát
Én meg 22 éves sztárügyvéd csini barátnővel és egy Mitsubishi Eclipseszel.
szija^^
Ha ez nekem szólt akkor én így válaszolok: Szija ( mindig a legkisebbet veszik észre utoljára) Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!