Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-25 19:55:14
(#7602) Alister: Volnál szíves alkalmazni azt a módszert, amit baniaa3-nál is?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-25 19:53:33
(#7601) alister: Ópiumot a kicsi szádba, nyeljél ciánt és szíjjál gázt!
[Link]
ez nem az enyim de majnem olyan joooo
[Link]
ez nem az enyim de majnem olyan joooo
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
bar nehez volt otthon hagyni a csaladot meg a karacsonyt...
amugy veled mizu?
amugy veled mizu?
Élek, várom a szilvesztert és komoly dilemmám vagyon, de asszem még elhalasztom a döntést ezügyben.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-25 19:46:05
(#7599) bar nehez volt otthon hagyni a csaladot meg a karacsonyt...
amugy veled mizu?
amugy veled mizu?
×.musz.musz.×
*olvadozik*
Keresek valamit és mingyá beleraklak egy vödörbe, ott olvadozhatsz.....
Ismét megjegyezném, hogy gonosz vagy... De imádom a gonosz embereket! Muhahahahahaha
Nolee: Hja, a barátok...Csak velük az igazi.
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-25 19:41:51
beküldve: 2008-12-25 19:40:03
(#7597) Szia Dragda*orommel integet*
vegulis elutaztam jo itt kinn hianyoztak a regi baratok
vegulis elutaztam jo itt kinn hianyoztak a regi baratok
×.musz.musz.×
Úgy értettem, hogy mi szeressük Alistert.....és soha nem bántanánk, mert olyan okosakat tud mondani.
*olvadozik*Lesmester:
Tulajdonképpen lehet próbálkozni...
...de csak akkor, ha előtte aláírsz két tanú előtt egy nyilatkozatot, hogy engem semmilyen felelősség nem terhel, ha (teszem azt) rád zuhanna egy zongora. Vagy valami hasonló. És ha egy zacskó pocky-t lélegeznél be, akkor is mosom kezeimet... ;)
...de csak akkor, ha előtte aláírsz két tanú előtt egy nyilatkozatot, hogy engem semmilyen felelősség nem terhel, ha (teszem azt) rád zuhanna egy zongora. Vagy valami hasonló. És ha egy zacskó pocky-t lélegeznél be, akkor is mosom kezeimet... ;)
Szia Nolee!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-25 19:39:29
beküldve: 2008-12-25 19:38:03
(#7595) Szia Nolee! *sikongatva örül neked*
Mizu veled?
Mizu veled?
magyarul: amíg fizetsz, nem küldünk behajtókat xD
+ youtubera felteszek egy vidit nézzétek meg! az igazi kőkemény akció: Leont megöli egy tehén xD
+ youtubera felteszek egy vidit nézzétek meg! az igazi kőkemény akció: Leont megöli egy tehén xD
majd linkeld be
Am sziasztok
Wahhh itt annyira jo ido van
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-25 19:35:22
(#7593) magyarul: amíg fizetsz, nem küldünk behajtókat xD
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
beküldve: 2008-12-25 19:27:37
(#7592) Alister: Veheted annak, veheted.
Lesmester: Hm, konkrétan nem erre gondoltam. Úgy értettem, hogy mi szeressük Alistert.....és soha nem bántanánk, mert olyan okosakat tud mondani.
És az alant olvashatót is.....
Lesmester: Hm, konkrétan nem erre gondoltam. Úgy értettem, hogy mi szeressük Alistert.....és soha nem bántanánk, mert olyan okosakat tud mondani.
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-25 19:28:33
beküldve: 2008-12-25 19:21:33
(#7591) A "nem fogunk megverni" szó annyit jelent mint:
Meglincselünk, Megalázunk, Megkínzunk és nyilvánosan megdobálunk paradicsommal, de meg NEM verünk xD!
Meglincselünk, Megalázunk, Megkínzunk és nyilvánosan megdobálunk paradicsommal, de meg NEM verünk xD!
látom ti 1 szó kérdésén is jót tudtok dumálni
A titok: hosszú, kitartó gyakorlás, szerteágazó és egyszersmind alapos műveltség, valamint az kellemesen jóllakott és bágyadt karácsonyi hangulat, ami miatt alapvetően jóindulattal fordulunk embertársaink felé.Dragda: ezt dicséretnek veszem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
látom ti 1 szó kérdésén is jót tudtok dumálni
Naná, mivel ez egy igen fontos erkölcsi, vallási, társadalmi, közéleti, politikai
kihagytam valamit?
kérdésAmúgy még mindig nem tom, mi volt a baj?
Alister: Szívesen, és nyugi, nem fogunk megverni.... Inkább áhítattal leülünk és végighallgatjuk a legújabb elmélkedésed
Apu azt üzeni a "Gyalogos-jogsi" című filozófiai alkotásodhoz, hogy: Agyhalál!
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-25 19:14:52
beküldve: 2008-12-25 19:05:17
(#7588) látom ti 1 szó kérdésén is jót tudtok dumálni